Q1271 Waarom toch zo’n strijd?


Onbekend

Ik heb nu een relatie met een man waar ik al snel voelde thuis te komen.W kijken elkaar aan en dan zijn we ok.Toch hebben we in dit jaar heel veel strijd gehad en merk ik de hoeveelheid strijd hij in zichzelf heeft.Helaas wordt hij ook agressief , onbeleefd en manipulatief.Het voelt als diepe liefde, maar ik kan dit niet meer aan.Het is alsof breken met mijn echtte ware liefde.Voor de gein ging ik naar een waarzegger die zomaar sprak over deze liefde.Hij zei dat onze liefde zo sterk is en niets het kan verbreken.Wat is het dat je hart zo duidelijk is en het toch zo een strijd is?

Antwoord 1
Ik denk dat het te maken heeft met angst jullie durven alle twee niet over die drempel heen.(Onbekend)

Antwoord 2
Wat is het toch vreemd dat mensen zich blijven vasthouden aan drama en elkaar daar steeds weer in bevestigen. Het is de omgekeerde wereld.Dramatische verhalen hebben er voor gezorgd dat we een totaal verkeerd begrip hebben over wat tweelingzielen werkelijk zijn. Volgens mij krijgt men een zielemaat aangeboden om het loslaten te leren alvorens de ware tweelingziel tegen te komen. Veel mensen raken echter verstrikt in het drama dat ze met deze zielemaat beleven en denken oprecht dat deze de tweelingziel is. Wanneer je de vermeende tweelingziel, het drama en de daarmee gepaard gaande emoties loslaat maak je ruimte voor je ware tweelingziel. Agressie, manipulatie, enz… zijn eigenschappen die van nature totaal afwezig zijn bij ware tweelingzielen.Wanneer één van beide niet in harmonie is snelt de ander toe om deze te herstellen. Dit werkt naar twee kanten.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik las het boek Twin Flames: A True Story of Soul Reunion van Antera en de manier waarop zij de agressie van haar tweelingziel beschreef,loog er toch niet om, ze moest regelmatig vluchten. Uiteindelijk kwam het wel in orde, maar dat heeft jaren geduurd. Met veel geduld van haar kant.Tweelingzielen kunnen een heel duistere kant, die nog niet verwerkt is (?), bij elkaar triggeren.(Onbekend)

Antwoord 4
Als je het niet meer aan kunt moet je gewoon aan je zelf denken en er mee kappen. Dat klinkt misschien erg simpel maar als hij je manipuleert en zelfs agressief gedraagt is dat niet oke en dat moet je ook zeker niet accepteren, twin of niet. Ik kan me eigenlijk ook nietvoorstellen dat het je twin is die dergelijk gedrag jegens jou vertoont. Ik sluit me wat dat betreft aan bij antwoord 2, dat is namelijk ook heteerste wat ik dacht. Ik weet uit eigen ervaring dat een liefde heel diep kan voelen met een man die dergelijke karaktertrekjes heeft maar een zielsliefde is een relatie op een heel ander niveau. Hoe dan ook, geef je grenzen aan en kies voor je zelf, met hem verdergaan zal je op deze manierzeker niet gelukkig maken. Sterkte er mee! I(I)