Q1270. Zielsverwanten en twin?

Onbekend

Ik ben een paar zielsverwanten tegengekomen voor mijn twin en een paar erachter. Toch vraag ik mij af wat de reden is waarom sommige
zielsverwanten terug in ons leven komen, overlaatst heb ik weer in contact gekomen met iemand waarvan ik vermoede dat het een soulmate was, hij is nu in een relatie en heeft een kindje. Hij vind het raar dat hij op die 8 jaar op het exact zelfde moment met mij terug contact wou als ik met hem.
Wat kan hiervoor de reden zijn? Moeten wij misschien van onze soulmates iets leren voor wij terug bij onze twin mogen of kunnen zijn. soulmates
blijven precies voor een bepaalde periode in mijn leven en verdwijnen dan weer. Wat leren we aan elkaar? En waarom kunnen we geen contact houden? Is mijn twin wel de echte twin, ik heb doorgekregen dat hij mijn ware is en mijn gevoel bij hem is het sterkste maar die ontmoetingen met soulmates geven wel een raar nagevoel. Wat als wij alleen maar soulmates hebben in verschillende niveaus , kunnen wij wel zeker zijn dat er ook een twin is en wat maakt die eene persoon je ware liefde, heb je met hem al het meeste levens achter de rug? Heb je met hem telkens het grootste doel? Kortom wat is de zin van soulmates als je jouw twin ontmoet hebt? Of ontmoet maar 1 persoon van de soulmate groep hun twin en moeten zij de rest ondersteunen en klaarmaken voor een toekomstige (over levens heen) ontmoeting met hun twin, moeten wij hun spiritueler maken, dat klinkt pretentieus maar het is wel iets dat mijn gevoel mij influisterd..

Antwoord 1
Ja dat denk ik ook vaak, dat maar 1 soulmate uit de zielengroep zijn of haar tweelingziel ontmoet en de rest van de zielengroep meetrekt
ahw. Voor mijn twin en mij geldt dat. Zijn vrouw (die een reincarnatie is van Bernadette Soubirous) en mijn twin, hun kinderen, mijn zoon, ze zijn allemaal van dezelfde zielengroep. Alleen mijn twin en ik zijn dus tweelingzielen. Dat zal het persoonlijke leed niet verzachten als mijn twin en ik weer bij elkaar komen, maar we vormen een formidabele les voor elkaar en de groep.
(Onbekend)