Q1264. Hoe weet je of jij of jouw zielsliefde degene is die ‘verder’ is in het proces?

Onbekend

Bijna 2 jaar geleden kwam ik mijn zielsliefde tegen. Beide in een relatie. Direct bij de eerste keer van het horen van zijn stem kreeg ik 20 inzichten over dat ik ongelukkig was met mijn leven (relatie van 13 jr en 2 kinderen) en mijn gedrag ( weglopen, wegrennen, korte termijn fullfillment). Ntensieve maanden met mijn zielslief waarin we beide het intense gevoel niet konden plaatsen en verward waren. Mijn vader overleed en 2 weken later verbrak ik mijn relatie. Mijn zielsliefde hield mij overeind. Naar gelang de tijd begon hij te duwen en te trekken. Hij had vanaf het begin het duidelijk voornemen zijn gezin uit te breiden. Maar hij hield mij niet los. Nu bijna 2 jaar verder heb ik hem losgelaten. De intensiteit van emoties bij het duwen en trekken belemmert mij enorm in het verder gaan.. En dat wilde ik niet na alle keuzes die ik voor mijn nieuwe geluk heb gemaakt. Het heeft heel kang geduurd voordat ik het kon. Hijzelf voelt dezelfde intensiteit, maar is veel sterker in mij ‘als er bij’ zien in zijn aardse leven. Ook daar heb ik veel moeite mee gehad en daarom wilde ik breken, ik kan mijn aardse leven en het gevoel voor mijn ZL niet apart zien. Nu vraag ik me af… Ik heb heel veel geled, veel keuzes gemaakt en ben dapper geweest om het los te laten en het alleen te willen doen omdat hij mij alle liefde geeft, maar tegenstrijdig belemmert. Het voelt voor mij enerzijds heeel heerlijk dat ik nu even weet dat mijn hoofd en lijf los van hem zijn. Maar ook eng en benauwend. Hij is bezig met zijn doel, zijn vrouw is zwanger, en hij blijft bij zijn aardse doelen. Hij accepteert veel makkelijker (of dat lijkt?) dat we dus apart gaan. Wie is nu erder in het ontwikkelingsproces? Ik denk ik.., maar tegelijkertijd vraag ik me af: is dat wel zo, misschien moet ik nog meer leren zoals hij om mijn focus op een aards leven te houden? Ben benieuwd naar reacties!

Antwoord 1
Is het belangrijk te weten wie er “verder” is? Hij heeft zijn weg te bewandelen en jij de jouwe. Jij hebt weet dingen die hij nog moet leren en andersom. Ik heb een soortgelijke situatie meegemaakt en hem los kunnen laten. Jouw lief start nu iets dat hij af zal moeten maken. Het is aan jou wat jij nu gaat doen. Antwoorden zullen slechts komen met de tijd, dus daar kun je nu wel naar zoeken maar beter kun je jezelf afvragen hoe jij verder gaat. Leef! Leer! De situatie dwingt je afstand te nemen en je energie op andere zaken te richten. Laat het los en maak er iets moois van! Good luck! Liefs
(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor je reactie! Ik kan me erg vinden in je antwoord. Ik heb duidelijk de keuze waar ik mijn energie op wil richten. Door het loslaten ben ik me wel ook meer gaan verdiepen in ZL, karmische opdrachten etc. Ik vind het super interessant en voel me heel bevoorrecht met hoe mijn leven nu loopt (ook al vind ik het echt super moeilijk hoof, mijn ZL loslaten, gelukkig voelt het wel als het beste wat ik kan doen!) En inderdaad, het maakt niet uit wie verder is, hij of ik, zolang ik er voor mijzelf uit haal wat ik er uit kan halen. Hij moet het toch ook zelf doen. Blijft bijzonder! (Onbekend)

Antwoord 2
Ik gaf jou eerder antwoord, probeer altijd te ondertekenen maar dat gaat niet altijd goed. Ik snap je helemaal, zit met hetzelfde nu…Kon hem eerder loslaten maar het valt me nu een heel stuk zwaarder, ben ook ineens heel spiritueel gericht. Het zal wel ergens goed voor zijn…. we hebben, hoe dan ook, weinig keus, hoe moeilijk het ook is. Gelukkig kunnen we elkaar hier een beetje steunen. Liefs
(I)