Q1261. Hoe voel je op afstand je zielsliefde?

Onbekend

Hoe voelt u TZ op afstand? Ik weet wnr hij over mij denkt, droomt..wnr hij mij berichtje wilt schrijven. Ik voel zijn energie op afstand? Herkent iemand dit?

Antwoord 1
Ja ik voel dat ook als ik haar in de auto achter mij heb.Ik voel haar karakter hoe ze is en waneer ze blij of boos is.Ik voel haar als ik met een andere vrouw aan het mailen ben.En vaak als ik bij haar in debuurt ben dan komen er nummers op de radio voorbij die als tekens.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel en weet ook wanneer mijn TZ aan me denkt. Hij is homo, dus samenkomen zullen we waarschijnlijk niet, maar ik vind dat zelf een geschenk uit de hemel, omdat dat ook totaal niet nodig is. Als ik de stad binnenrijd waar we beiden wonen reageert zijn ziel altijd op een bepaald punt. Hij springt dan bij mij in de auto en doet een vreugdedansje omdat ik weer “in de buurt” ben. Wij hebben in ons leven al 6 keer binnen een straal van een paar km gewoond, op verschillende plekken in het land, zonder het te weten Mijn TZ gelooft wat ik zeg, vind mij ook heel erg fijn, maar heeft het zelf nog niet herkend… (Onbekend)