Q1259. Mijn tweelingziel gaat trouwen?

Dori

Mijn tweelingziel gaat trouwen.. Ik voel me eenzaam en heb niet het gevoel dat ik in mijn omgeving, met mijn gevoelens ergens naartoe kan. Ik sta er steeds weer alleen voor.. Steeds ben ik alleen om te verwerken wat ik doorkrijg. Onlangs ben ik te weten gekomen dat mijn tweelingziel gaat trouwen. Ik ben hopeloos verloren en radeloos over mijn eigen leven, over mezelf en hoe alles verder zal gaan. Ik weet dat dit deel uitmaakt van de lessen die we leren in onze eigen levens in hoop op een dag samen te zijn. Zelf heb ik een partner, maar sinds de komst van mijn tweelingziel kan ik me niet meer van de gedachte afzetten dat ik nog geen kinderen heb, niet getrouwd ben en mijn partner graag zie omwille van mijn ego en dit geen pure liefde is. Als het bedoelt is dat dit zo gaat, was ik liever niet op de hoogte geweest dat dit tweelingzielenliefde is dat ik ervaar voor hem. Dan had ik net zoals hem liever willen leven in het onbewuste, of toch niet? ik weet het niet meer. Zal ik dan ooit nog echte liefde in dit lev! en kennen? Of ga ik niet trouwen en geen kinderen krijgen, of juist wel en dit altijd met de gedachte van mijn tweelingziel en de bijzondere band in het achterhoofd? Maar maakt dit nog uit eens je er in zit? Verwerk ik nu een van mijn grootste levenslessen ooit? Om helemaal zelfstandig te worden en één te zijn met mezelf? Op een dag zal ik me dan niet meer zo bang, eenzaam en vol twijfels voelen als nu ? Ik zou graag mensen ontmoet die net hetzelfde meemaken of ooit meegemaakt hebben, en in dezelfde situatie zaten, maar laat nou net datgene het moeilijkste zijn.. Groetjes

Antwoord 1
Lieve Dori, Wat ik nu ga zeggen is niet makkelijk maar ik hoop dat je er iets aan hebt. Ik schrijf het vanuit “de andere kant” want ik ben van mijn tweelingziel (tz) en mij ook degene die is getrouwd en kinderen heeft, hij is vrijgezel. Toen ik ging trouwen, had ik weliswaar al heel lang een speciaal gevoel bij mijn tz, maar ik dacht dat het gewoon een soort crush was, een zwak zeg maar. Van mijn man hield en houd ik heel veel en we trouwden. Kinderen waren er toen overigens al maar dat maakt niet uit voor mijn verhaal. Na drie jaar kwam ik erachter dat de man voor wie ik al zoveel jaren een zwak had, mijn tz is. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek want er waren in de afgelopen jaren heel veel vreemde toevalligheden voorgevallen en ik voelde wel die speciale band maar wist niet wat het was. Het was een schok, want ik was getrouwd, ik hoorde helemaal niet aan een andere man te denken, laat staan er verliefd op te zijn. Toen ik achteraf onze trouwfoto’s bekeek zag ik mijn tz daarop staan (hij was ook aanwezig) met een droevige uitdrukking op zijn gezicht. Dit moet zeer moeilijk voor hem zijn geweest en ik zag het toen niet!Ik denk dat hij het toen al wist. Ik heb me jarenlang zwaar schuldig gevoeld naar mijn man en dat werd nog erger toen ik me realiseerde dat ik echt onvoorwaardelijke liefde voel voor mijn tz, en niet voor mijn man. Dat was een grote schok voor mij. Inmiddels ben ik drie jaar verder, en is alles een beetje geland. Mijn tz zie ik nog steeds regelmatig want hij is een vriend van ons. Nooit hebben we uitgesproken wat er tussen ons speelt, nooit is er ook maar iets gebeurd, maar ik weet dat we ooit bij elkaar zullen komen. Pas als mijn huwelijk eindigt. Ik voel heel duidelijk dat ik in dit leven eerst mijn taken te volbrengen heb en moet groeien naar die tz relatie. Pas als dat klaar is, en dat geldt ook voor hem, dan kunnen wij samen zijn. Ik geloof heel sterk in het feit dat je niets kunt forceren in deze relaties, het wordt allemaal geleid door het universum en geduld wordt aardig op de proef gesteld. Dat zul jij ook ondervinden. Weet dat de band tussen tweelingzielen nooit verbroken kan worden, dat het er alt! ijd is, en dat het liefde van een andere orde is dan de gewone aardse liefde. Het gaat veel en veel dieper, is veel intenser en ook veel moeilijker daardoor. Leef het dag voor dag en je komt er wel. Heb oog voor de tekens van de tz die dagelijks op je pad komen (zoals zijn naam, bepaalde getallen, liedje dat met hem verbonden is bijv.) Trouwen is iets dat hier op aarde is uitgevonden, maar tweelingzielen zijn voor eeuwig spiritueel met elkaar getrouwd, ook al zijn ze op aarde met een ander getrouwd. Ik noem het zelf soms wel eens mijn aardse relatie en mijn hemelse. Als je vragen hebt, stel ze maar. Dan zla ik mijn best doen ze te beantwoorden! Liefs.
(Een tz vrouw)

Antwoord 2
He Dori, Ik weet hoe je je voelt ik zit/zat ook in een soortgelijke situatie en ik denk dat je waarschijnlijk ook wel weet dat het inderdaad zo is dat je dus echt eerst door het moeilijke proces zult moeten heen gaan van een met jezelf zijn en van jezelf te moeten houden en niet liefde of bevestiging buiten jezelf wilt proberen te vinden.En dat is dus makkelijker gezegd dan gedaan. Ik denk niet dat je je tweelingziel voor altijd kunt loslaten op de een of andere manier zul je met hem verbonden blijven maar je moet wel de harde realiteit omarmen dat je in dit leven waarschijnlijk geen fysieke relatie met hem zal hebben. Ja of misschien als je oud en bejaard bent, nou ik weet niet hoe oud je bent maar om daar al die jaren je leven door te laten leiden lijkt me geen goed plan. Eigenlijk moet je dus hoe moeilijk het ook is het volledig accepteren en hem ook echt loslaten en ook het kleine beetje hoop dat jullie misschien ooit samen zullen komen in dit leven. Als je dit hebt gedaan en je ! gaat eerlijk naar je leven kijken hoe het er op moment uit ziet dan zul je waarschijnlijk ook dingen zien waar je eigenlijk niet zo tevreden over bent. En dit is vaak nog het moeilijkste van alles en ik denk ook dat dat het doel is van het ontmoeten van je tweelingziel want heb je nu ook echt het leven wat je graag zou willen qua partner, baan, hobby’s, vrienden enz. Hou je van jezelf en kun je ook alleen zijn? Weet je wat je positieve punten zijn en je negatieve? Heb je alles verwerkt wat er in het verleden gebeurt is? Kun je je grenzen goed aangeven of laat je nog steeds over je heen lopen? Geef je gehoor aan jouw eigen wensen of laat je je leiden door de wensen van anderen. Ik denk dat als je je zelf deze vragen eerlijk stelt er al een heel duidelijk beeld zal verschijnen welke weg je zult moeten bewandelen. En dat is misschien wel het pad wat gigantisch veel angst bij je op zal wekken maar wel jouw pad naar verlichting. Ik denk dat als je deze weg zult inslaan en ja het! is een weg die je alleen zult moeten doorlopen je zeker nog wel echte liefde zult ervaren maar wel pas als jij dit pad bewandeld hebt. Zoek eens op google iets op over eros en agape dan begrijp je waarschijnlijk ook wat ik bedoel. Ik denk dat veel mensen er niet voor kiezen om dit pad te bewandelen maar stil blijven staan en hangen in het leven wat eigenlijk niet bij hun past en juist doordat je je tweelingziel ontmoet hebt word je eigenlijk haast gedwongen om dit pad toch te moeten inslaan. Je moet dus keihard aan jezelf werken en hoe meer je dat doet in dit leven des te groter is de kans dat je dichter bij je tweelingziel zult komen. Niet aan jezelf werken zal je niet dichter bij hem gaan brengen of misschien voor een moment maar dan zal het toch weer op niets uitlopen. Nou een mega lang verhaal maar ik herkende mezelf gewoon in jouw verhaal dus kon het niet laten om niet te reageren. Het lijkt misschien een onmogelijke missie maar als je terug kijkt in je leven en je gaat nadenken over alle energie die je in andere mensen hebt gestoken of! misschien in het helpen of veranderen van mensen of in het wachten of hopen dat ze ook zouden veranderen. Steek die energie vanaf nu helemaal in jezelf en het gaat je lukken! Je kunt alleen jezelf veranderen en geef je over aan je goddelijke plan. Houd je trouwens van lezen? Deze boeken hebben mij onwijs geholpen laat de titels je niet afschrikken want dat had ik ook je denkt het gaat hier om een spirituele verbinding en dan heb ik geen zin in psychologische toestanden. Maar geloof me het is mega interessant en je zal zoveel dingen herkennen niet alleen bij jezelf maar ook in je omgeving. Je kan ze vast vinden bij bol.com of op marktplaats als tweedehands dus het hoeft ook niet veel geld te kosten. Het eerste boek en ook het belangrijkste boek is: Als hij maar gelukkig is van Robin Norwood. Het tweede boek is: Als liefde een obsessie wordt van Susan Forward. En het derde boek is: Lovefulness van Isha Judd. Je zal er geen spijt van krijgen na het lezen van deze boeken. Nou meid ik wens je ontzettend veel sterkte en ik weet zeker dat je gaat komen waar je wilt zijn en hoort te zijn! Dikke knuffel.
(Amber)

Antwoord 3
Trouwen en kinderen krijgen,gelukkig weet ik nu het verhaal omtrent het huwen van mijn twin. Let op: in ons eerste leven,dus onze eerste incarnatie, hebben mijn twin en ik -toen halfbroer en halfzus- om genetische reden een kind afgepakt van een vrouw. Die vrouw is gereincarneerd en is nu mijn twin’s echtgenote. Hij moet het goedmaken met haar,dat is ons karma voor dit leven.Dat duurt 7 jaar en dan heeft hij het karma uitgewerkt met haar en aanstonds,over een maand of drie, dan worden twin en ik weer herenigd. Wat ik ermee wil zeggen is dit: is het werkelijk je tweelingziel, dan heeft zijn huwelijk met haar misschien wel met JULLIE ,dwz jij en je twin en zij,te maken. En wees dan achteraf gelukkig dat dan eindelijk een karma oid uit jullie verleden rechtgezet kan worden.Ik hoop dat het je een troost bieden kan.
(Onbekend)

Antwoord 4
Hai Dori, herkenbaar jouw stukje. Heb ook zulke dingen meegemaakt en zulke gevoelens (gehad). Gelukkig kon ik terecht bij een vriendin van mij die het begreep. Niet fijn voor je dat jij het niet met iemand kan delen. Ik weet hoe moeilijk het allemaal kan zijn. Als je eens van gedachten wil wisselen wil ik best eens met je mailen, vraag dan mijn emailadres maar op bij de redactie. Groetjes.
(JL)

Reactie
Bedankt voor de vele en oprechte reacties, dat doet deugd!! Ik heb enorm veel aan jullie antwoorden, alleen al het feit dat iemand naar je luistert en je begrijpt zet je weer een eindje verder. Het was alsof er een kollosaal gewicht van mijn rug wegschoof en mijn hart vol warmte werd gevuld. Dankzij jullie antwoorden weet ik dat het goed gaat en hoe ik nog verder kan groeien en hoe veder te moeten denken nu. Bedankt voor de boekentips Amber, ik lees graag, en zeker over zielsliefde hihi.JL bedankt voor je voorstel, ik wil graag eens in contact zijn met iemand die er kan over meespreken en luister graag naar andere ervaringen! Om misverstanden tegen te gaan, na mijn vraag te hebben gepost, herinnerde ik mij dat er nogmaals een lid zich voorstelt als Dori (ben niet zeker maar dacht mij dit vaag te herinneren). Moest dit het geval zijn,ik ben niet dezelfde Dori. Groetjes aan allen xx
(Onbekend)

Antwoord 5
Hallo Dori, Ik lees je bericht en kan me heel goed inleven in hoe je je voelt. Mijn TZ is voor een 2de kindje gegaan met zijn vrouw. Ik deel mijn verhaal graag met je (schrijf ik ook weer wat van me af en hopelijk helpt het je ergens!) We leerden elkaar 2 jr geleden kennen en zaten beide in een relatie. De aantrekkingskracht was intens en we hebben heel intensief contact gehad de eerste 10 maanden. Nadat ik hem heb leren kennen was ik binnen een half jaar bij mijn man weg, ondanks 2 kleine kinderen. Geloof me, het is geen pretje scheiden met 2 kinderen. Gelukkig hebben ik met mijn ex heel goed contact. Voor mij was het gewoon onmogelijk mijn relatie voort te zetten, nu ik deze intense gevoelens voortkomend uit TZ had ervaren (ik spreek trouwens pas open over een TZ sinds de laatste maanden. Daarvoor noemde we het wel soulmate etc, maar wist niet dat TZ bestond!).
Na 10 maanden merkte ik dat mijn TZ steeds zekerder wist dat hij wilde dat zijn aardse relatie ging slagen, hoe slecht die eigenlijk ook was in zijn ogen. Toen volgde het duwen en trekken bij ons. Ik was single en vond toch niemand anders die me ook maar 1/100 van dat fijne gevoel gaf, en hij wilde mij ook niet kwijt. We hebben de 10 maanden daarna geprobeerd een balans te vinden in het elkaar wel zien, van elkaar genieten, van elkaar leren. Maar bij het minste geringste live contact waren we binnen een seconde weer terug bij af. En dan was hij weer even terug houdend… Pas nadat zijn vrouw zwanger werd is hij meer structurele toenadering gaan zoeken. Ook lichamelijk. Missie volbracht leek het wel, dus weer TZ contact mogelijk. Maar ik kreeg heel veel moeite met het feit dat ik niet kon begrijpen hoe wij die gevoelens voor elkaar hadden, maar hij wel zijn gezin ging uitbreiden, met zijn vrouw kon doen ‘alsof’ en ik was meer tijd bezig met begrijpen hoe hij dat kon doen, me aan te passen naar de juiste balans etc… maar ik werd er gek van.
Mijn vriendinnen kennen mijn TZ, ze weten alles van wat ik met hem heb gedeeld en mijn diepste intense gevoelens. Ze werden er gek van alles aan te horen, maar hebben altijd gezegd dat hij in mijn leven is gekomen om snelheid te brengen in het breken van een relatie waarin ik niet gelukkig was. Ze waren het er dus ook over eens dat ik hem na het eerste half jaar moest dumpen, zodat ik verder kon, wat ik niet deed natuurlijk. Dus ja, nu 2 jaar later, uit noodzaak om mijn eigen aardse leven voort te zetten zoals ik me er prettig bij voel heb ik uiteindelijk het contact met TZ verbroken, omdat ik niet kon dealen met de emoties/onbegrip die jij nu ook ervaart. Ik kan je maar een advies geven, en dat is ironisch gezegd juist wat ikheb geleerd van mijn TZ: blijf dicht bij jezelf, ben niet bang voor de toekomst en volg je hart. En.. niet leuk, maar iedereen is anders, dus wat jouw TZ kan hoef jij niet te kunnen, maar misschien ook wel.
En tja, wat betreft een nieuwe liefde. Er moet wel iemand heel heel speciaals op mijn pad komen wil ik daar een aardse relatie mee aan gaan. Maar dat vind ik niet erg. Ik zit op mijn juiste pad. Ik weet heel puur van uit mijn hart dat ik liever geen relatie heb dan één op basis van de aardse
normen. Ik geniet nu van kleine dingen die mij gelukkig maken en dat geeft ook een heel fijn gevoel. Sterkte met alles!