Q1258. Tegenstrijdig als je getrouwd bent?

Onbekend

Het verlangen en het gemis. Het lijkt zo tegenstrijdig als je getrouwd bent. Tegelijk is het ook zo anders. Ik vraag mij af of mensen dit herkennen, en wat zij ermee doen/gedaan hebben.

Antwoord 1
Ja, dat voelt tegenstrijdig en fout. Het mag niet hé, volgens onze aardse wetten. Je hoort geen ander te begeren als je getrouwd bent of een relatie hebt. Maar als je je tz ontmoet, blijft er niets over van aarde wetten. Dan voel je onvoorwaardelijke liefde, word je van je sokkel geblazen. Dan moet je het allemaal opnieuw gaan uitvinden. Zelf ben ik nu ruim 3 jaar onderweg op die reis en ben inmiddels zover dat ik van twee mannen kan houden zonder me schuldig te voelen. Met de één ben ik getrouwd en op de ander ben ik al sinds mijn 18e verliefd. Dat dit geen gewone verliefdheid was werd me duidelijk toen het nooit overging en ik erachter kwam dat we belachelijk veel gemeen hadden, telepathisch over hem droomde en dat wij soms wel één en dezelfde persoon lijken te zijn. We hebben nooit wat gehad samen, ook al weet ik dat hij dat ook zou willen. Maar onze tijd komt nog.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het is een ander en dieper niveau van liefde dat door alles heen gaat. Ga op je gevoel af dat maakt jou gelukkig. Het is zo en zo al moeilijk dat je getrouwd bent maar je hebt altijd een keuze.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik zit met hetzelfde probleem, ik zou niet eens perse wat met mijn tz willen. maar het voelt niet eerlijk. Soms heb je dagen dan weetje niet wat je ermee moet, en soms zie ik het als een aanvulling op mijn huidige relatie. Nu gaat dat ook niet echt lekker, dus zit ik soms helemaal in een soort van spagaat… Ik probeer er maar het mooie van in te zien, het voor mezelf te houden, en zien waar de tijd ons/mij brengt.
(Onbekend)