Q1255. Verkeerd beeld?

Onbekend

Heb je wel het juiste beeld van jou tweelingziel voor je? Heb je het verhaal door de tijd niet versterkt en verzonnen dat je er in bent gaan geloven? Ik denk dat mijn tweelingziel een verkeerd beeld van mij heeft.Dat ze zich daarom zo negatief opstelt tegenover mij.Ik ben er voor haar met de beste bedoelingen en een zielsliefde proces is met vallen en opstaan en daar moet je niet in blijven hangen en zij doet dat.Ze loopt steeds weg en ze wil niks met mij te maken hebben.Ze nergeert mij als ik hallo zeg praten zit er al helemaal niet in al jaren. Ken je degene persoonlijk dat je kan zeggen dat je geen gezellig stel bent?

Antwoord 1
Persoonlijk denk ik dat het niets te maken heeft dat ze een verkeerd beeld heeft van je meer dat ze niet op dezelfde gevoelsfrequentie zit
als jij. Wat jij aan energie uitstraalt is voor haar onherkenbaar wat er toe leidt dat ze zich ongemakkelijk voelt. Ipv dat ze het onderzoekt, is de
makkelijkste weg door er voor weg te lopen, het te vermijden.
(Petra)