Q1253. Loslaten of juist niet?

Onbekend

k ben de stayer in de tweelingrelatie. Ik ken mijn TZ al 31 jaar, en 23 jaar geleden hadden we een heftige relatie van 6 weken tot zij het verbrak en haar huidige man leerde kennen. Ze hebben toen nog even een korte breuk gehad waarna mijn TZ mij meteen opzocht. Ik heb ze toen losgelaten en haar verteld dat ze terug moest gaan naar haar huidige man en met hem moest trouwen. Tot de geboort van haar dochter hadden we elkeweek minstens een keer telefonisch (lang) contact. Daarna verloren we elkaar uit het oog. Tot 5 maanden geleden toen ze mij een brief schreef, waarin ze contact wenste. Ik heb toen na 5 dagen een e-mail geschreven. We hebben afgesproken, en de eerste ontmoeting, de kus, de omhelzing. Een interne explosie zoals zij het omschreef. Zo veel verlangen en passie geperst in dat ene moment. Sindsdien is ons contact in een stroomversnelling geraakt. We hebben telepatisch en empatisch contact, en hebben intussen ook al een paar maal sex gehad, wat niet te beschrijven is, een samensmelting zoals alleen tussen TZ kan gebeuren. Intussen heeft zij een impasse met haar man, en heeft haar man de scheiding aangezegd. Echter ze is weer in running mode, begin aan alles te twijfelen tussen ons, het aantrekken afstoten is weer begonnen. Soms lijkt het welop manische depressies zo snel kan haar gevoel omslaan. Van diepe liefde naar absolute koelheid en afwijzing. Ik weet het is een teken dat ze het nog niet geaccepteerd heeft. Het maakt mij soms kwaad en ik zeg dingen die ik niet wil, hou haar de spiegel voor met zaken die andere niet tegen haar zeggen. Maar waar ben je anders TZ voor. Iedereen zegt dat ik ze moet loslaten? Is dit verstandig? We hebben gisterenavond nog een ontmoetingmet sex gehad waarin ze me zei dat constant de gedachte door haar hoofd spookt “laat me niet los, NOOIT”. Wat moet ik doen? Ik hou zo zielsveel van haar. En ik weet dat ze zielsveel van mij houdt. Ze kiest alleen voor haar man omdat het veilig is, vertrouwd en door haar slechtziendheid is ze ook heel afhankelijk van hem. Moet ik me zelf wegcijferen en er voor haar zijn totdat ze het licht ziet, en haar keuze maakt? Of zal doordaat ik niet loslaat nooit haar keuze maken omdat het makkelijk is en ze geen keuzes hoeft te maken? TZ verwanten, help als je blieft? Zit er echt mee!

Antwoord 1
Ik heb zeer de indruk dat jullie elkaar nooit hebben losgelaten. Bovendien is zij zeer labiel,maak ik uit je verhaal op. Ik geef je de tip om haar nu maar eens echt los te laten, geen telefonisch contact en het ze verder lekker zelf uit te laten zoeken. (Onbekend)

Antwoord 2
Iedere keuze die je maakt is de juiste keuze van dit moment! Het is jouw zielsliefde. Het is jullie verhaal. Het is slechts een verhaal. Het is jouw pad die je zelf moet wandelen met of zonder haar. Luister heel goed naar je eigen hart voordat jij een besluit neemt. Ieder stap die jij neemt heeft een consequentie Vergeet een ding niet, zielsliede kom je slechts een keer tegen in dit leven. Als ik nuchter kijk, haar twijfel zijn gebaseerd op haar eerdere ervaringen van het verleden. Haar twijfels zijn ook die jouwe. Haar verlatingsangst zijn ook de jouwe. Jullie zijn niet los van elkaar en jullie zullen het niet zijn. Het is slecht een pad die gewandeld gaat worden naar het eeuwig licht in jullie eigen samen of apart, zonder ooit los van elkaars gedachten kunnen zijn totdat de ultieme balans bereikt is. (Onbekend)