Q1251. Wat kan ik doen?

Onbekend

Hallo ,sinds ene jaar of twee zit ik op een meer spiritueler pad.Ik heb een begeleider(mede lichtwerker)die me helpt etc.Nu hebben we laatst een karma opgelost ed ,voel al sindsdien ,en eigenlijk al eerder een ongelofelijke aantrekkingskracht op mijn ziel.Hij is getrouwd ,ik vrijgezel. Maar voel zo n immense band met hem.Weet ook dat we vrijen energetisch en dat is geweldig.Alleen zegt hij altijd niet alleen tegen mij dat je moet voelen ed.Weet niet wat ik hiermee moet omdat mijn ego natuurlijk ook bij hem wilt zijn.Soms dan denk ik verzin ik dit? maar alles klopt ,karma uitwerken,totaal verschillende types tegenpolen, maar ben enorm aangetrokken tot hem op ene veel hoger niveau.Hij houdt laat maar zeggen van iedereen, maar laatst hoorde ik iemand zeggen dat wij echt een hele andere mooie verbinding hebben.Weet echt niet wat ik hier mee moet.Ik zie hem regelmatig.Sessies alleen met hem ,en wil gewoon niet meer weg.Vraag me soms af of ik het verzin maar andere zien het ook tussen ons.Ik ben een beetje in de war.Moet ik gewoon rustig afwachten of hem verder triggeren omdat ik voel dat hij het ook voelt maar door zijn huwelijk ed niet toegeeft.

Antwoord 1
Zo snel mogelijk afstand nemen, loslaten en bij een ander sessies nemen. Dat kan jaren duren en zal misschien diep pijn doen, maar het zal je lukken om hem los te laten.
(Onbekend)