Q1248. Tekens en signalen, maar is hij zich er van bewust?

Onbekend

Ik heb afgelopen week ook al een vraagje gesteld! Maar er is zoveel meer bijgekomen! Meer signalen en tekens. Ik weet ook nog niet zeker of hij mijn TZ is. Maar dat gevoel word mij steeds duidelijker nu. Een paar weken terug reed ik met de bus naar school en over het viaduct reed er een vrachtwagen waar heel groot zijn woonplaats op stond! Mijn mond viel echt open! Vorige week op school moest ik even bij een kantoortje wachten voor het een en het ander & toen plotseling hoorde ik ergens een liedje van een film voorbij komen ! Misschien in een ander lokaal of zo. Maar precies bij DIE muziek moet ik sterk aan hem denken. Dat was of toevallig of het was een soort teken. Ik weet niet of hij er zich van bewust is ofzo, maar ik ontvang zoveel dingen die met hem te maken hebben.. Zo vreemd! Een paar dagen geledenhad ik nog een droom dat hij een afspraak had met iemand. Inmijn droom was ik volgens mij uitgetreden want ik zag mezelf op afstand zitten heel even. Maar die droom i!s ook uitgekomen! Ik zag het zo helder! Zo vaag.. Maar in mjn hart weet ik gewoon zeker dat hij mijn TZ is, maar mijn ego overheerst heel erg vaak!Maar herkent iemand dit ook? Deze dingen? En komt het overeen met een TZ? Mijn hart zegt echt dat zo is namelijk!

Antwoord 1
Jazeker ik heb die tekens ook dat ik regelmatig verbaasd ben. Of is het nou heel erg toevallig dat dat liedje voorbij komt met het onderwerp dat ik net de vorige nacht met haar heb meegemaakt. (Onbekend)

Antwoord 2
(Ik ben de vraagsteller) Kan het soms ook kloppen dat de energie wat zwakker is dan op andere dagen? Ik heb echt van die dagen dat ik heel veel energie voel stromen door mijn lichaam, van top tot teen! Maar heb ook dagen dat ik weinig energie voel! Vaak heb ik dan zorgen ofzo en dan merk ik wel dat de energie niet goed stroomt dus voel ik minder! ‘S nachts in tegendeel gaat mijn energie juist wel stromen en gaat alles zowat tintelen enzo, en voeltmde energie heel fijn en heel echt! Klinkt dat misschien bekend? (Onbekend)