Q1247. Gek worden?

Onbekend

Heb jij weleens het gevoel dat je gek wordt? Al zijn de wolken nog zo donker en regent het nog zo hard de zon komt er altijd weer doorheen. Je wordt gek als je jezelf gek denkt of je hebt een ziekte dat kan ook nog. Maar laat jezelf niet gek maken het is gewoon het onbekende waar je in verkeerd.Je komt er verloop van tijd wijzer en sterker uit.

Antwoord 1
Ik had wel het gevoel gehad dat ik gek werd. Nou, ook door allerlei andere omstandigheden met dit (TZ) erbij te veel van het goede. ‘k raakte bekaf.
Dat is wat er gebeurt als er iemand in je systeem zit. En ja, ik heb een ziekte. Verliefdheid, da’s pas een vreemde ziekte!
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik heb dat ook soms dat gek worden, ik weet niet vanwaar het komt. Maar het is bij mij een kwestie van doorbijten en je focusen op de momenten waar je vol vertrouwen en in zielsliefde dacht. Helpt voor mij en hopelijk jou nu ook.
(Onbekend)