Q1244. Vreselijke zenuwen in omgeving woonplaats TZ?

Onbekend

Hallo, Misschien kan iemand van jullie me helpen. Ik heb mijn TZ nu 2 jaar losgelaten en ben met iemand anders verder gegaan en ben ook naar de andere kant van het land verhuisd. Hij probeert af en toe nog steeds met mij in contact te komen en ik ontmoet hem ook nog steeds in mijn dromen en de connectie is er ook nog altijd af en toe met korte stiltes. Mijn TZ woont nog steeds in mijn geboorte plaats. Net als een aantal vrienden en familie leden. Nu is het zo dat als ik op bezoek ga bij familie of vrienden ik me verschrikkelijk zenuwachtig voel en dit begint al op de avond voor de dag dat ik vertrek. Op de ochtend dat ik in mijn auto stap krijg ik al zwetende handen, ademhalingsproblemen, stijve spieren, misselijkheid en vreselijke zenuwen en het wordt alleen maar erger naarmate ik mijn oude woonplaats nader. Rustgevende muziek draaien in de auto en ademhalingsoefeningen helpen niks. En voel een vreselijke angst van wat als ik hem nu tegenkom. Als ik naar huis rijdt aan het einde van de dag ben ik helemaal gebroken alles doet zeer en ben echt doodmoe. En voel ik gewoon een gigantische opluchting als ik weer ver verwijderd ben van mijn oude woonplaats. Wil zo graag ontspannen bij mijn familie en vrienden langs gaan maar zo is het iedere keer een marteling. Dus wie o wie heeft er tips. Alvast bedankt!

Antwoord 1
je hebt hem niet losgelaten. je houdt diegene erg vast, anders zou je geen angst hebben. Vraag je tevens af waarom ben je bang? (Onbekend)

Antwoord 2
Doorbreek het patroon want dat is als je ervan af wilt komen zou je juist wel in jou omgeving moeten zijn bij jou tweelingziel.Je hebt gewoon een die je hebt opgebouwd voor je zelf.Je bent bang voor het onbekende en als je dat overwint wordt het allemaal gewoon en wordt je een stuk rustiger.Doe het stap voor stap onderneem eerst gewone dingen die je eigenlijk niet durft dagelijkse dingen.Als je dat alleemaal overwonnen hebt kom je vanzelf op een punt dat je sterker wordt.Als laatste heb jij de kracht om jou tweelingziel aan te kijken of zelfs te benaderen om te spreken of vriendelijk te groeten.We zijn hier om te leren vergeet dat niet. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik zou alles loslaten dus ook familie en vrienden in je oude woonplaats. Het is toch conditionering en die heb je niet meer nodig. Dat is ook het mooie van tweelingziel-ontmoeting, loslaten van alles wat je dierbaar was. En helemaal herboren als nieuw zijn. (Onbekend)

Antwoord 4
Als ik je verhaal zo lees, denk ik niet dat je hem al volledig los hebt kunnen laten. Omdat uit je verhaal blijkt hoezeer je nog over hem nadenkt en met hem bezig bent als je naar je geboorteplaats terug gaat. Op zichzelf is dat helemaal niet gek, want je TZ 100% loslaten kan een jarenlang proces zijn. Ik wil je adviseren om jezelf die tijd te gunnen. Nodig je vrienden en familie bijvoorbeeld bij jou uit. Zo kun je uit de buurt van je TZ blijven. Tot slot: een zielsrelatie heeft tot doel om jezelf te leren zijn en gaat over liefde voor jezelf. Jij mag groeien, dus neem je tijd en ruimte daarvoor. En durf de moeilijke momenten onder ogen te zien. Daarin schuilt de kracht om er doorheen te komen. Veel sterkte gewenst!(Bloem)

Antwoord 5
2bloem,jij zegt wel het loslaten van je tweelingziel,oke,maar zo makkelijk is dat niet altijd,omdat je altijd ergens verbonden blijft methem,of haar,en al zeker denk ik,als je elkaar kent in een aards contact.Ik bv heb nu geen aards contact,(maar wie weet komt het nog),maar mij lukt het ook nog steeds niet om TOTAAL los te laten,omdat ze ergens in mijn systeem zit,en we dus zoals ze zeggen soms,een soort van telephatische connectie hebben,dus als zij aan mij denkt,of ik aan haar,doet zij dat ook,of andersom,hoe kan je dan iemand totaal voor 100% loslaten? Al zou ik dat soms wel willen,maar dat is mij na ongeveer 4 jaar nog niet echt gelukt moet ik zeggen,en soms wil ik dat ook niet,dat loslaten,en soms wel.Volgens mij kan je een tweelingziel nooit meer ECHT loslaten,vanaf de eerste conectie,ofja contact.Daarom is het ook een tweelingziel,ik denk dat men ermee kan leven achteraf,maar helemaal loslaten? betwijfel het.grtjs(Onbekend)

Antwoord 6
Aan de schrijver van antwoord 5:Nee, helemaal loslaten is inderdaad onmogelijk. Je bent onderdeel van elkaar op zielsniveau, want je bent één en dezelfde ziel, geïncarneerd in twee lichamen. Dus de zielsconnectie en de gezamenlijke opdracht die je hebt, die blijft. Het is echter de bedoeling dat je het aardse aspect loslaat;ofwel je verlangen om in het aardse leven samen te zijn. Ik ben me zeer bewust van de zielsconnectie tussen mij en mijn tweelingzielman, maar we hebben geen aards contact meer. Hij stoot mij nu af, maar ik zie nu wel in dat het een groter doel dient. We hebben beiden nog te werken aan het vinden van heelheid in onszelf. Een proces dat ieder van ons alleen moet doorlopen. Samenzijn verstoort vaak het transformatieproces. In ons geval zeker! Dus nee, van een zielsconnectie raak je nooit meer helemaal los, maar in aards opzicht is het zeker mogelijk en noodzakelijk om de ander los te laten. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, heeft zielsliefde weinig te maken met romantiek zoals we die in films zien. Uiteindelijk gaat het om JOU en jouw spirituele heelwording. Het gaat over onvoorwaardelijk leren liefhebben. Je TZ moet hetzelfde pad bewandelen. Samenzijn lukt pas goed als beiden de heelheid in zichzelf hebben gevonden en voor het vinden van liefde en geluk niet langer afhankelijk zijn van elkaars aanwezigheid. Want van elkaar houden, zonder elkaar te willen ‘bezitten’ en elkaar niet meer te willen beïnvloeden, dát is onvoorwaardelijke liefde.(Bloem)

Antwoord 7
@antwoord 5, met loslaten word niet bedoeld uit je systeem maar loslaten in liefde, het enige wat je voor je tweelingziel wenst is dat diegene in rust is en zich gelukkig kan vinden in zichzelf. Oww hoe weet ik dat ik heb er zelf 4 jaar overgedaan om daar mee echt aan de slag te kunnen gaan. Om vanuit die positie mijn twin los te laten. was mijn twin daarom uit mij systeem Nee.Telepathie bood juist de uitkomst.. altijd is mijn twin bij mij zoals ik bij mij twin. Soms dagen van niets, soms dagen in alle heftigheid. Maar angst heb ik nooit gekend daarin. Ik zocht juist de plekken op waar we samen zijn geweest. Om het te vernieuwen in mijn hart. Elke keer weer een stapje om in liefde te zijn. (Onbekend)

Antwoord 8
Bloem en antw 7 bedankt,Ja van het incarneren in 2 lichamen wist ik,en haar liefde en alles toewensen doe ik steeds in mijn geest en gedachten,zelfs voor haar in andere relaties,daar heb ik ook geen probleem mee,ken ze ook niet in het aardse leven,maar dat vind ik ergens wel jammer soms,en als we bv al gewoon eens vrienden konden worden in het aardse was ook goed voor mij,want naar het schijnt volgens een medium,ofja bepaalde mediums,zouden wij vrienden kunnen worden op een dag,maar of het tot een echte relatie blijvend zou komen,betwijfelden ze,maar door haar te ontmoeten bv,zou ik de ontbrekende delen in mezelf terug vinden,en zo naar een andere wel heel serieuze relatie kunnen gaan.Dus daarmee is een tweelingziel heel nuttig,dat weet ik,en ergens vind ik het ook wel jammer,dat het misschien met ons niet tot een serieuze relatie kan komen,maar dat beslissen ze van boven wel volgens mij,en kan niet een ander tussen komen,want ben mijn tweelingziel kwijtgeraakt door tussenkomst vananderen,maar dan echt door andere mensen met een kwade bedoeling tussen ons,ik had echt een gevoel dat ze mijn toekomst aan het proberen waren te veranderen,en was ook zo,maar gelukkig is dat terug helemaal aan het veranderen in de goede richting.Mensen zijn soms wreed.En ik ben zelf helemaal niet een wraakzuchtig iemand,en ben zelfs overgevoelig,en hoog gevoelig noemen ze dat,maar tweelingzielen uit elkaar rukken,doe je niet,met geen koppel zelfs.Bedankt,en succes iedereen trouwens. (Onbekend)

Antwoord 9
@antw 8 stuur de mensen die op de 1 of andere manier invloed hebben op een zien van elkaar in liefde energie. Ze weten niet anders, dan hoe ze handelen zoals ze handelen Is niet eens verwijtbaar. Het gaat om hoe gaat de ander er mee om? in deze hoe ga jij er mee om? laat je beperking door mee te gaan in deze energie of pak je juist de energie die licht en liefde is? dit zijn al leer processen aangaande Twins .(Onbekend)