Q1242. TZ via internet ontmoet?

Onbekend

Ik heb sinds een paar maanden een raar gevoel.. Maar ik weet niet goed hoe ik er mee om moet gaan. Het gaat over een jongen die allerlei filmpjes plaatst over dingen die mij erg aanspreken & voor mij super herkenbaar zijn! Vanaf het 1ste moment ging ik een bepaalde liefde voor hem voelen terwijl ik hem niet goed ken(de)! Hij gaf me gewoon een heel vertrouwd en warm gevoel! Door zijn filmpjes ben ik hem beter gaan leren kennen, en heb erg het gevoel dat we bijna op veel vlakken op elkaar lijken! Ik denk ook dat we op veel dingen dezelfde mening hebben. Daar ben ik achter gekomen met zijn filmpjes! Maar ik vind het een apart gevoel & het is niet te beschrijven! Is het mogelijk dat ik dit zo kan voelen via het internet? Ik heb hem ook wel eens in een droom gezien heel kort! Het was op een zolderkamer & er was ineens wit fel licht en nog geen seconde later lachte hij naar me, en kort daarna werd ik wakker! Ik ben dat fragment nog niet vergeten! Weten jullie misschien wat dit inhoudt? Zou dit meer kunnen betekenen?