Q1238. TZ houdt een spiegel voor?

Onbekend

Sinds januari dit jaar heb ik mijn TZ ontmoet. Weliswaar via Internet. Een live ontmoeting moet nog plaatsvinden. Ik heb nog nooit zo’n diepere connectie van binnenuit gevoelt als bij hem. Vanaf onze eerste ontmoeting hebben we dagelijks contact. Er is ook zo’n enorme aantrekkingskracht tussen ons. Alsof we elkaar in onze vorige levens ontmoet hebben. Hij is momenteel nog gehuwd en dat maakt het niet altijd even makkelijk.Hij voelt wel de dingen heel goed aan. Nu heeft hij mij geconfronteerd met mijzelf. En hij wist mij te vertellen waaraan ik moet gaan werken. Hen het met hem hier nooit over gehad. Hoe is het mogelijk dat hij mij zo’n opdracht kan geven?

Antwoord 1
Het is volgens mij een Tweelingziel… Tweelingzielen spiegelen elkaar zodat je verplicht bent om door een zelfontwikkelingsproces heen te gaan. Aan alle Karmische Relaties zit een opdracht aan verbonden. Gr.
(Alicia S)

Antwoord 2
Hoi lieve vrouw,Als eerste even zeggen dat ik absoluut niet de indruk wil geven dat ik denk dat het niet om je TZ gaat. Iedereen voelt zelf aan of dit wel zo is of niet en helemaal met de jaren zul je het zeker weten. Alleen zou ik wel willen adviseren goed naar deze situatie te kijken voordat je ook daadwerkelijk over gaat tot het maken van een echte afspraak. Gewoon om je een tranendal en een hoop ellende te besparen. Je zegt het zelf op dit moment is deze man nog gewoon getrouwd en ontmoet hij andere vrouwen online op internet. En zegt hij tegen jou dat jij aan jezelf moet werken. Het kan dan misschien je TZ wel zijn maar deze man is blijkbaar zelf ook niet zo ver in zijn ontwikkelingsproces. En de dingen waar jij volgens hem aanzou moeten werken is misschien wel een projectie van zijn eigen issues.
Hoe slecht zijn huwelijk dan ook mag zijn of wat voor verklaring hij jou ook hier over geeft zal hij toch eerst voor zichzelf moeten oplossen voordat hij met een vingertje jouw richting op mag wijzen. Kom er ook voor jezelf achter wat je precies van deze man wilt? Zoals je waarschijnlijk al op deze site hebt gelezen is een relatie met je TZ vaak uitgesloten en komt deze persoon in je leven om juist dichter bij jezelf te komen en bepaalde dingen te kunnen loslaten. Vergeet ook nooit en te nimmer je eigenwaarde en je zelfrespect want jij verdient veel beter dan een getrouwde man die in het ergste geval je alleen maar wilt gebruiken voor zijn eigen pleziertjes of dat nou sex of aandacht is dat maakt niks uit. Er zijn genoeg viespeuken op internet die precies kunnen inspelen op de onzekerheden van vrouwen en waardoor de vrouw in kwestie vaak ook een hele sterke band met zo iemand voelt.
Vaak komt dit voort uit hun jeugd bijvoorbeeld een afstandelijke of emotioneel afwezige vader. Ik zeg niet dat dit bij jou het geval is maar probeer wel eerlijk hier even bij stil te staan om dit gewoon uit te sluiten. Verder zou het ook nog om een karmische relatie kunnen gaan dat jij je zo aangetrokken voelt tot hem. Je zou eens kunnen overwegen om een keer een goed medium te kunnen bezoeken wees hier trouwens ook weer voorzichtig mee want hier lopen ook genoeg fakers van rond. En kijk eens wat die hierover te zeggen heeft. Verder is het ook handig te kijken naar je relatie/date verleden wat voor soort mannen je tot nu toe altijd hebt aangetrokken en wat voor gevoel ze jou gaven. Gaven ze je het gevoel dat je niet goed genoeg was? Of hadden ze geen respect voor je? Of moest het alleen maar van jouw kant komen? Ook hier moet je echt even bij stil staan want misschien kun je hier een patroon in herkennen. Lees ook eens iets over het onderwerp narcisme en kijk eens of je hiervan iets herkent in deze man. Kennis is geen macht maar kracht. Zoek eerst deze dingen
grondig uit voor jezelf voordat je hier mee verder gaat. En misschien zie je dan de dingen in een ander perspectief. Nogmaals geen beoordeling alleen maar een advies. Gewoon voor de girlpower! Dus heel veel sterkte en veel geluk toegewenst op jouw weg!
(Onbekend)