Q1237. Opnieuw contact?

Onbekend

Gisteren heb ik haar benaderd via facebook om na jaren contact met haar op te nemen om een Facebook vriend te worden.Jaren geleden heb ik een afwijzing gekregen, maar misschien staat ze er nu anders in.Ik heb nog geen reactie ontvangen en misschien komt ie ook nooit maar het is het proberen waard we zijn toch elkaars zielsgeliefdes. Maar we hebben geen aards contact eigenlijk best raar en al na zoveel jaren.We voelen elkaar elke dag en we komen al jaren in elkaars goddelijke dromen terecht.

Antwoord 1
Ik heb mijn zielsliefde geprobeerd toe te voegen via facebook en via linkedin. Hij negeerde mij volledig. Hij zei dat ik niet te vertrowen ben en toch kon hij mij niet uit zijn systeem wissen.Hij zei dat hij de veiligheid die hij nodig heeft bij zijn vrouw heeft gevonden. Hij wilde alles of niets. Dan maar niets. Ik ben zo blij dat hij het geluk vond die hij nodig heeft en ik kom er niet tussen. Het houden van gaat nooit weg en ik ben zo blij dat hij gelukkig is en getrouwd met die vrouw die ik voor hem wenste en dat hij vader is geworden van 2 prachtige kinderen. Ik zie hem zijn vrouw en zijn kinderen als een deel van mij en hun geluk is mijn geluk. (Onbekend)

Antwoord 2
Ik krijg geen antwoord van haar voor de 2de keer al.Ja ik heb zoiets van laat maar zitten we zien elkaar wel in de hemel ofzo.(Onbekend)

Antwoord 3
Misschien moet je inderdaad haar tijd geven en je focussen op andere dingen. Als ze jou echt wilt, dan weet ze je wel te vinden.(Onbekend)