Q1235. Het is net als fietsen? 


Onbekend

Het wordt allemaal zo vertrouwd en gewoontjes dat het zo lijkt dat het net zoals fietsen is met vallen en opstaan.Eerst val je en is er nog niks aan de hand en dan ga je keihard onderuit.Maar naar mate van het lange oefenen keer op keer begin je de kleine kneepjes van het vak steeds beter kennen.Totdat je het volledig onder de knie hebt en je er vertrouwd mee voelt.

Antwoord 1
ja , eindelijk en dan ook nog zonder zijwieltjes..haha(Onbekend)

Antwoord 2
Wat is precies je vraag ? vertrouwd raken met het feit dat je een tweelingziel hebt? of met het feit hoe je als tweelingzielen met elkaar om gaat ? Ik lees hier zoveel verhalen over stiekem, geheimzinnig en manipulatief gedrag dat ik me serieus afvraag of het hier wel over liefde gaat ? o.a. verhaal 336 en een aantal gedichten zijn ronduit ziek te noemen. Zielsliefdes kunnen het misschien moeilijk hebben met de confrontatie en hun eigen uit te werken dingen maar ik geloof er niets van dat stiekem, geheimzinnig, manipuleren enz iets is wat daar bij hoort en waar je aan kunt wennen. Het past ook niet binnen het format zielsliefde (voor zover je dat al in een hokje kunt plaatsen). Je moet je dan ook serieus afvragen of zo iemand wel een zielsliefde is, maar mocht dat wel zo zijn dan is het verstandig om daar zo snel mogelijk afscheid van te nemen, een bijna onmogelijk taak! Misschien is het wel daarom dat er zo weinig succesverhalen hier te lezen zijn, men neemt deel aan een gesprek als er herkenning is en voor echte tweelingzielen is er weinig herkenning in wat ik hier zo nu en dan allemaal voorbij zie komen.Een heel enkele keer zie ik een echt tz-koppel voorbij komen, ik herken ze gelijk, mijn diepe respect voor hen. Maar zulke mensen haken hier dus heel snel af, en terecht. Om een antwoord te geven op je vraag; NEE, ik zal nooit wennen aan het gedrag van mijn tweelingziel, met of zonder zijwieltjes ! (Onbekend)

Antwoord 3
Ben jij gegroeid door de jaren heen?Waar kan je niet aan wennen in zijn gedrag? Zielsliefde draait voornamelijk om liefde en het leren van het zielsliefde proces voor elkaar.Je vult elkaar aan en je geeft elkaar inzichten en tekens om dichter na elkaar toe te groeien.Soms zitten er energieën die wat minder zijn.Dan wordt je op de proef gesteld om sterker te worden.(Onbekend)