Q1233. Hoe lang gaat dit nog door?

Onbekend

Altijd staat de deur los maar soms is ie ook dicht.Maar ik heb altijd al van jou gehouden ook al is de deur dicht.We komen steeds maar bij elkaar maar er veranderd niks tussen ons.Zien we elkaar in de hemel of wil je de hemel op aarde.Het ultieme geluk ervaren en samen 1 zijn.De keuze is aan jou in ieder geval staat de deur voor jou altijd open om contact op te nemen.Hoelang gaat dit nog door?

Antwoord 1
Ik lees en proef je verlangen de hemel op aarde te bereiken met je tweelingziel, dat gevoel herkennen we allemaal, maar .. waarom neem je zelf geen contact op en maak je dit bespreekbaar ? (Onbekend)

Antwoord 2
Er wordt vaak geen contact opgenomen, bang voor reactie van de ander. Vaak helpt lot een handje om hem/haar weer te zien of horen. Als het voor jezelf te lang duurt, neem dan globaal contact op. Als hij/zij negatief reageert, dan is hij/zij er nog niet aan doe (weglopen voor gevoel)Volg je gevoel wanneer je je zielsliefde kan contacteren of wanneer je hem/haar kan zien.(Alicia S)

Antwoord 3
Laats kwam ik haar tegen en toen lachte ik vriendelijk en zwaaide ze lachte terug maar nog wat onzeker.Ja ik wacht maar ze neemt vanzelf wel een keer contact op als ze er behoefte aan heeft.(Onbekend)