Q1231. (Te) Sterke telepathische en empathische band?

Antoon

Ik ben paranormaal begaafd. Telepathisch en Empathisch. Heb dit vanaf mijn 13 jaar weten te blokkeren omdat ik er migraine aanvallen van had van alle invloeden van buitenaf. Bij mijn zielsliefde had ik het wel altijd sterk waardoor ik haar kon lezen. Nu na 30 jaar hebben we een telepatisch en empathische binding. Ik voel haar als ze aan mij denkt. Echter de lijn is nu tweezijdig open. Zij voelt mij ook als ik aan haar denk. Soms is het zo heftig dat we overmand door emoties moeten gaan zitten. Soms dan smeekt ze me om de link uit te zetten omdat het te hard binnenkomt.Zijn er mensen die gelijke ervaringen hebben?

Antwoord 1
Ik ben ook paranormaal Antoon al 15 jaar en ik voel het ook waneer 1 van mijn zielsverwanten of zielsliefdes aan mij denkt.Ik kom ze ook tegen in de astrale wereld en daar heb ik mijn zielsliefde ook ontmoet. Ook heb ik contact met al mijn overleden familie leden en geef ik astrale readings aan mensen die een dierbare zijn verloren.(Onbekend)

Antwoord 2
Volgens mij is Iedereen die met zielsliefde te maken heeft intuitief heel sterk. Door het zelfontwikkelingsproces wordt dit steeds sterker doordat we o.a. meer naar ons gevoel zijn gaan luisteren. Tweelingzielen hebben samen o.a. telepatisch en empathisch vermogen, mits beiden hiervoor open staan.Als er teveel emoties binnen komen, wilt dat zeggen dat er nog een onopgelost stukje verleden zit wat nog eerst geaccepteerd en verwerkt moet worden. Hierdoor zullen de heftige emoties verdwijnen. Gr.(Alicia S)