Q1227. ‘Contact’ met kinderen van TZ?

Onbekend

Zijn er ook mensen die net als ik astraal contact hebben met de kinderen van hun TZ. Ze hebben me stuk voor stuk opgezocht en reiken naar mij uit, heel warm en liefdevol! Een van zijn kinderen heeft zelfs de uitspraak gedaan dat zijn vader en ik bij elkaar horen. En zijn oudste zoon klom onlangs bij me op schoot en kroop heel dicht tegen me aan, duidelijk op zoek naar warmte en liefde maar heel onschuldig en heel mooi alsof ikzijn moeder ben. Ik heb geen van zijn kinderen ooit in het echt ontmoet.

Antwoord 1
Ja, dat heb ik ook gehad. En het voelde heel warm en liefdevol. Er spreekt zoveel vertrouwen uit. (Onbekend)

Antwoord 2
Ja nu je het zegt ik zat vandaag in de tuin en toen voelde ik haar kindje doorkomen.Dat heb ik nooit eerder gehad ik vind dat heel bijzonder.(Remco)