Q1225. En nu?

Vlinder

Allereerst ik ben blij dat deze site bestaat en ik ben heel dankbaar dat ik hier veel helpende antwoorden mag lezen. Ze hebben me tot nu toe tijdens me TZ proces gigantisch geholpen, gegroeid.. herkenning .Nu weet ik letterlijk niet wat ik moet doen. Ik heb van horen zeggen dat mijn TZ vader word, ik ben 4 jaar geleden met hem in contact gekomen. We wonen bij elkaar in de buurt we zien elkaar wel. Begin van het jaar was het heel positief, toen ik hem een kerstkaart stuurde.. kreeg ik zoveel goede signalen zelfs het liedje Nothing is gonna stop us now. Weken later veel aan het leren groeien geweest. Ups en downs gehad, letterlijk. Mijn lessenleren. ook wel is hard weglopen, toen werd ik weer keihard terug geroepen met een verhaal van een Collega zij heeft ook wel is contact met me TZ ze komt daar wel is in de winkel, me TZ weet blijkbaar dat we collega’s zijn. Ze vertelde dat, we hadden daarvoor al woorden gehad, en toen kwam het erop neer dat ze me niet meer zo beschermen als er over mij word gepraat. Ik was verbaasd en vroeg naar uitleg nou opdat moment kreeg ik het koud van binnen. ze vertelde dat mijn TZ in de begin periode de een zoon van de politie die kent hij zou vragen wat hij er aan kom doen aan de de kerstkaarten (uit liefde verstuurd) en de smsjes die ik verstuurd had. Dus ja weer dilemma, wat moet ik doen, ik was verward, heb die morgen gehuild, verschrikkelijk.. voelde me veradem.. de tekens van onze en zijn initialen bleven komen.. ik zei later tegen me collega, ik vraag het hem straks wel.. ze hield me tegen om het niet te doen.. zij is het type dat dingen bedenkt om interessant over te komen, gewoonook liegen. Ik heb hem toen ‘s middags opgebeld, ik vond het verschrikkelijk net of je je eigen kind veroordeelt. Toen heb ik het hem gevraagd, ik confronteer hem hier mee ik gaf ook aan dat ik het niet leuk vond om het te vragen en ik vroeg het en hij zei nee. we hadden toen nog even gepraat. Later in de week had ik hem weer ontmoet met mensen erbij, oogcontact met een geruststelling aantrekkingskracht. Nu 2jaar geleden: Zijn vriendin waar ie ong 1jaar mee samen woont heeft tussen ons ook gigantisch zitten stoken, mij gevraagd om hem te doen vergeten en dingen gezegd, jullie zijn geen vrienden hij vind jou lelijk, niet leuk enz. Het kinderachtig gedrag waar ik spugzat van werd en dat tegen haar heb gezegd later. Later via deze site ben ik veel toe inzichten gekomen. Dichter tot mezelf gekomen, veel gegroeid. De signalen blijven komen, alleen soms brengt het bij mij zoveel verwarring. Ik weet van Karma uitwerken enz.. We hebben nog niet over onze gevoelens gepraat dusja, ik luister goed naar mijn gevoel en blijf dicht bij mezelf. Hem aanvoelen gaat niet weg,voel vaak en nu zoveel trillingen alsof ik onder stroom sta. Hoor vaak zn stem door me heen, veel kriebeltjes op me hoofd. Ik weet/voel dat ie om me geeft en van me houd. andersom ook. Zou ik het vragen? Kijk, als ik weer contact opneem loopt hij alleen maar harder weg lijkt me. Ik weet het echt niet meer, alle hulp is welkom. Bedankt alvast. Ps. we hebben tot nu toe nog niet over onze gevoelens gepraat. Liefs Elselina

Antwoord 1
Lieve Elselina, naar mijn idee ben je nog veel te veel met hem bezig. Ik geloof zeker dat je al heel veel gegroeid bent. Maar de werkelijke groei komt op het moment dat je hem gaat proberen los te laten. Als je dat kunt, hem echt loslaten, en daar gaat echt een hele lange periode over heen, dan ben je zo ontzettend gegroeid en kun je alles aan. Dan voel je je sterk en onafhankelijk en daar moet je naar toe! Het zal gaan met vallen en opstaan, maar geloof me, je zult je steeds beter gaan voelen en houd daar vertrouwen in, het is echt zo. Ik heb het mee gemaakt en het is de moeite waard uiteindelijk. Dan zul je gaan merken dat het niet om HEM gaat, of over JULLIE, maar over JOU. En dan ga je je compleet voelen. Maar heb geduld en vertrouwen. Sterkte, moed en wijsheid gewenst!(Onbekend)

Antwoord 2
De kunst begint, als je begint alle die emoties te aanvaarden en ervaren zoals ze zijn en zonder oordeel en zonder projectie naar hem toe of wie dan ook die op je pad tegenkomt. Ze willen alleen gezien worden. Ten duur word je lichter en kan je alleen genieten van alle wat jij ziet en tegenkomt onvoorwaardelijk. De dag is vandaag om ermee te beginnen. De sleutel van je geluk ligt in jou handen en in niemands handen. Succes en veel liefde toegewenst.(Onbekend)

Antwoord 3
Ik ben het daar gedeeltelijk mee eens maar dankzij de aanvulling van jouw tweelingziel die jou laat groeien ben je nu waar je staat. Waarom wordt een tweelingziel altijd weg gecijferd, jullie zijn samen 1 als je de zielsversmelting hebt gehad weet je dat. (Onbekend)

Antwoord 4
De zielsliefde is niet oncijfered. Die is al 1 met jou. Reden genoeg voor dankbaarheid, maar als wij naar de restelijk stoffen blijven kijken dan komt geen verzoening met onszelf. Ware liefde kent geen hebzucht. (Onbekend)