Q1223. Passen je zielsliefde en jij bij elkaar?

Onbekend

Pas jij bij jou zielsliefde ook al is het jou zielsliefde?
Jullie komen automatische bij elkaar als zielsliefde of wat dan ook.
Maar jij vindt degene helemaal niet aantrekkelijk of wel.
Hoe ga je daarmee om?

Antwoord 1
Dat lijkt me lastig als je je zielsliefde niet aantrekkelijk vindt. Als mijn tz aan punten voldeed die ik echt niet mooi vindt, of een bepaalde levensstijl heeft waar ik me niks bij voorstellen kan, dan leek het me wel lastig. Het lijkt mij dan ook dat het aantrekken minder is als de aantrekkingskracht er fysiek niet is. Gelukkig vind ik mijn tz wel aantrekkelijk.
(Onbekend)

Antwoord 2
Volgens mij is het zo dat als men je zielsliefde niet aantrekkelijk vindt, dan is dat een uitvlucht.
Tijdens de eerste ontmoeting heb je een gevoel gehad alsof de bliksem in slaat; liefde op het eerste gezicht.
Tijdens het afstootproces is de wegloper bang voor diens gevoel dat men uitvluchten zoekt om de ander niet leuk te vinden, dit kan in uiterlijk of in bepaalde houding in gedrag. Dit komt omdat de wegloper zijn eigen gedrag spiegelt: namelijk dat hij/zij zelf onzeker is over zijn/haar eigen uiterlijk. De wegloper komt na verloop van tijd weer terug en vind het “vreemd” waarom de wegloper juist weer contact zoekt. Hoe meer de wegloper het proces doorkomt, hoe meer het gevoel toelaat en beseft dat er altijd een goed positief gevoel bij de ander is geweest. Gr.
(Alicia S.)

Antwoord 3
Hallo, De jongen die ik als zielsverwant of tweelingziel beschouw zou normaal gesproken totaal niet mijn type zijn. Het is super grappig want ik zag hem en ik kon alleen maar liefdevol denken ‘grappig hoofd’
Toen ik iets met hem kreeg zeiden mijn vrienden allemaal tegen me: ‘ga je met hem hij is helemaal niet knap’ of ‘wat moet zo iemand als jij nou met hem?!’ Ik vond hem er apart uit zien maar ik heb hem nooit als minder mooi beschouwd! Ik was in het begin dan ook oprecht verbaasd dat iedereen dat maar tegen me bleef zeggen.. ik zag het gewoon niet.
En uiteindelijk zit het mooie natuurlijk ook van binnen, klinkt cliché maar is echt waar. Ik vond hem al mooi qua uitstraling en dat is alleen maar sterker geworden. Uiteindelijk vond de buitenwereld ons ook bij elkaar passen terwijl ze eerst opmerkingen hadden.. gewoon altijd je eigen gevoel volgen! Voor mij is het de meest aantrekkelijke man.
Dat lijkt me lastig als je je zielsliefde niet aantrekkelijk vindt. Als mijn tz aan punten voldeed die ik echt niet mooi vindt, of een bepaalde levensstijl heeft waar ik me niks bij voorstellen kan, dan leek het me wel lastig. Het lijkt mij dan ook dat het aantrekken minder is als de aantrekkingskracht er fysiek niet is. Gelukkig vind ik mijn tz wel aantrekkelijk.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik denk dus, dat men dat pas kan weten,als men een aardse echte relatie heeft met elkaar, of men bij elkaar past of niet.
Het is wel zo dat ik mijn tweelingziel dus kende via chatcontact,en dat ik haar superaantrekelijk vond, ze leek als een blonde engel voor mij, zei ik maar steeds toen, en zij vond mij ook aantrekkelijk, (nuja zei toen toch in het begin).
Maar na bepaalde toestanden,(vooral door moeienissen van andere mensen,ook via chat) ben ik dus idd aan mezelf beginnen twijfelen,en zeer onzeker geworden, en ben zoals ze soms zeggen,”de wegloper” geworden.
Toen is het aantrekken,en afstoten ook begonnen,en na verloop van tijd contact afgebroken,door mezelf ook.
Nuja wat er nog van gaat komen weet ik niet echt,heb al bepaalde mediums ook om raad gevraagd,en sommigen zeggen,je gaat ze ooit nog “echt” ontmoeten,anderen zeggen dan ook weer van niet.
Soms weet ik het allemaal niet meer echt, en soms ben ik ook bang,dat ik nooit dat zelfde gevoel nog zal krijgen met een ander zoals met haar. Het probleem is,er is maar 1 tweelingziel. Een mooie prachtige ervaring, maar soms ook niet,grtjs.
(Onbekend)

b
Bij elkaar passen haha…..
Ik viel op knappe mannen van rond de 45 en mijn t.z. is 60, ziek, gaat vreemd en ziet er vaak oud en afgeleefd uit en is heel arm. En toch……, ik houd zoveel van hem, zoveel meer dan ik ooit gedaan heb.
En dat terwijl ik nooit vreemd ben geweest, nooit lieg en bedrieg en een stuk jonger ben en er goed uitzie.
Als ik hem zie word ik blij, zo blij en we hebben geen woorden nodig, alles is er.
Ik voel me zielsgelukkig als ik bij hem ben.
(Onbekend)

Antwoord 6
ik ben antwoord 4,
even iets aan antwoord 5,
Weet je ik kan goed verstaan,dat je onvoorwaardelijk van je tweelingziel kan houden,totaal mee ééns,
en zelf als man zie ik er ook nog goed uit, en hoor het thans ook nog genoeg van andere vrouwen,ben zelf 43,
en mijn tweelingziel is nu 23 zoiets, maar zoals jij zegt,je ook nog laten bedriegen bv? no way,
nuja als jij daar bv mee kan leven,chapeau, maar dan vind ik toch,dat je tweelingziel weinig respect voor je heeft,
zoiets zou me toch te ver gaan, al zou ze miss universe zijn, bij wijze van spreken.
(Onbekend)

Antwoord 7
Mijn tz is eigenlijk helemaal mijn type niet, waar ik normaal gesproken op val. Maar hij is werkelijk de allermooiste, aantrekkelijkste man op aarde. Ik vind echt niemand mooier dan hem, en het maakt niet uit hoe hij erbij loopt, wat hij aan heeft en hoe hij doet. Ik houd oneindig veel van hem, zonder enige voorwaarde.
(Onbekend)

Antwoord 8
Mijn zielsliefde is een super mooie vrouw een godin en ik ben de god zeggen ze in de spirtuele wereld.
Soms denk ik ben ik nou gek maar ik zie er wel de humor van in.
(Onbekend)

Antwoord 9
Dan heeft ze nog heel wat te leren in dit leven want zielsliefde gaat niet over uiterlijkheden. Trouwens…als je je zielsliefde ziet dan zie je alleen maar het innerlijk van die ander en niet hoe-ie eruit ziet. Zijn uitstraling..daar gaat het om en om die van jou.
(Ofm)

Antwoord 10
Wij zien elkaar ook in de astrale wereld en ook in dromen met het uitelijk maar wij voelen ons innerlijk.
(Onbekend)