Q1222. Hoe is het om aards contact te hebben met je zielsliefde?

Remco

Zelf heb ik geen aards contact wel spiritueel in astrale dromen of dromen.Maar ik zou zo graag haar kant van het verhaal willen weten. Het zou leuk zijn om een vriendschappelijk contact te hebben met elkaar zodat we het 1 en ander kunnen uitwisselen.
Ik ken haar al jaren in spirtuele dromen dan maar in het aardse leven hebben wij helaas geen contact.
Ik heb dat al een aantal jaren voorgesteld maar toen kreeg ik een afwijzing.
Ja ik begrijp dat allemaal wel en heb het ook geaccepteerd.
Maar goed het is niet anders het is haar keuze.

Antwoord 1
Ik heb aards contact (ook astraal trouwens!) met mijn tweelingzielman en dat is allesomvattend. Heftig soms, verdrietig bij tijden (want ik voel ook zijn emoties), geweldig, bijzonder en prachtig. Het is eigenlijk te veel om op te noemen en ik ben nog elke dag verbaasd en dankbaar dat mij dit mag overkomen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik mijn tz vaak mag zien (we hebben een normaal vriendschappelijk contact, geen relatie) en ik weet dat het ooit, in de toekomst meer dan dit zal worden tussen ons. Ik hou van hem, onvoorwaardelijk.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ken een beetje je vraag, vooral dan de afwijzing,
ik ken mijn tweelingziel dus, ik weet wie ze is, en in welk land ze woont,
maar alleen via chatcontact was dat dus, maar na veel toestanden,
heb ik toen dat contact verbroken, en na ongeveer 4 jaar denk ik nog steeds aan haar,maar durf ook geen contact meer opnemen,omdat ik gewoon ergens bang ben, voor een afwijzing dus.
En men kan denken,zoek gewoon terug contact,een neen heb je,en een ja kan men krijgen,maar toch dat gevoel is soms zo sterk,en was zo sterk, dat het mij toch nog steeds tegenhoud, toch veel succes allesinds
(Onbekend)

Antwoord 3
Het aardse contact met mijn tweelingziel (man), is goed te doen. Tussen ons voelen we de band, maar doen er niets mee omdat we vanuit de
liefde met elkaar omgaan en niet vanuit het ego. Steffie
(Steffie)