Q1221. Piep in de oren?

Onbekend

Weet iemand of er een verband is tussen het horen van een piep in de oren en contact met de tz? Bij mij gebeurt het vaak dat ik een piep hoor en dat hij dan daarna meteen belt.
Antwoord 1
Ja,Ik had heel veel ervaringen mee. Het begint met je tweelingziel en het eindigt met het geheel. 1 piep in de linker oor is een les die geleerd is of om nog te leren of een waarschuwing om rustig te blijven of een ongewenste situatie te vermijden door geen woede aanval te tonen of te vertrekken of zwijgen als je niet je stem hebt terug gevonden. Luister naar je hart op dit moment en vooral wijs niet bang van die piepjes.. Ze zijn sclechts boodschappen van je engelen van de andere kant van de oever die jou tot balans in jezelf proberen te brengen. Een piep in de rechter oor is altijd fijn. Als je alles observeert zonder oordeel, dan verdwijnen alle angsten en kan je je weg terug vinden naar het licht in jezelf en heb je de
engelen van de andere kant van de oever niet meer nodig en ze gaan van zichzelf weg. Hou je taai. Je bent al op het goede pad.
(Onbekend)

Antwoord 2
Heb je ook sensatie`s trillingen in jouw lichaam.
Meestal ga je dan astraal op reis naar jouw zielsliefde als je dat ervaart of waar je ook maar heen wilt
(Onbekend)

Antwoord 3
Nee, geen trillingen in het lichaam (ik ben de vraagsteller). Maar wel voel ik soms mijn tz vlak voordat ik ga slapen. Als ik het koud heb kan hij ervoor zorgen dat ik het van binnenuit warm krijg, en dat is heel bijzonder.
(Onbekend)