Q1217. Lange tijd niet gezien?

Onbekend

Jullie komen elkaar niet meer tegen in dromen maar jullie voelen elkaar soms op de achtergrond.
Wat doet dat met jou?
Zelf ervaar ik een groot gemis en ik kan echt merken dat er iets is veranderd.
Net dat ik weer van begin af aan moet beginnen zoiets.

Antwoord 1
Ik lees hier weleens over astrale ontmoetingen en met elkaar communiceren via dromen. Dat maak ik nooit mee helaas. ik droom zelden over mijn tz. Als ik over tz droom dan ben ik op plaatsen waar hij is maar kan ik hem niet zien. Of hij is boos. Ik heb wel een keer gevoeld ‘s nachts dat mijn tz een confrontatie had met een vermoedelijke zielsliefde van mij. Hij was er geloof ik niet zo van gediend dat deze mij ook bezoekt.
Ik zie mijn tz in het dagelijkse leven ook niet. Dus ik heb niet het idee dat ik iets mis. Misschien als je elkaar tegen komt in dromen en met elkaar communiceert op het astrale niveau en nu opeens niet meer, dat het een soort van stilte voor de storm kan zijn.. dat er een heftige periode aan zit te komen. Of dat het de bedoeling is dat je je op andere dingen gaat richten dan op je tz?
(Onbekend)