Q1216. Zielsliefde?

Onbekend

Sinds enkele maanden heb ik mijn tweelingziel ontmoet ,
We hebben een heftige seksuele relatie . Het is fijn om bij hem te zijn. Voel ook als hij er niet is een warme energie bij mij . We zijn erg gek op elkaar. Ik ga scheiden , maar hij kan niet bij zijn vrouw weg . Omdat hij dan alles kapot maakt . Is dit normaal als je beide bij elkaar wilt zijn? Mijn wereld staat op zijn kop.

Antwoord 1
Dat is dus niet de bedoeling van zielsliefde. Je geluk bouwen op het ongeluk van anderen.Dat is geen echte tweelingziel-gedachte. Je moet het tijd geven en vertrouwen op wat er komen gaat dwz vertrouwen hebben in wat het universum met jullie voorheeft. En in die tussentijd aan jezelf gaan werken. Zielsliefde is geen romantisch verhaaltje! Het is keihard werken!!
(Ofm)

Antwoord 2
Ja waarom niet jullie zijn voor elkaar voortbestemd.Trouwens ik heb de laatste tijd ook z`n warme energie heerlijk.
(Onbekend)

Antwoord 3
Naar mijn mening houdt zielsliefde zich ook aan aardse wetten dan wel normen en waarden. U houdt van een getrouwde man maar hij wilt niet scheiden van zijn vrouw. Weet u zeker dat er geen sprake van is dat deze mijnheer gewoon van twee walletjes eet? Ik wens u veel liefde en wijsheid toe.
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik herken heel sterk het verhaal van de vraagsteller maar dan als man. Ik denk dat het het beste is om geen fysiek contact meer met elkaar te hebben. Het helpt jou en hem niet vooruit. Hij zal bij jou vinden wat hij (erg) mist in zijn relatie maar als hij na jullie contact terug zijn schuldgevoel laat naar boven komen en terug kruipt blijf jij weer eens ‘alleen’ achter. Zo’n situatie kan lang aanslepen en diegene die wacht blijft maar, alleen, wachten. En het samenzijn is waarschijnlijk voor jullie de drive om verder te gaan want het voelt zo goed en zo vertrouwd aan maar het is ook een voedingsbron van de relatie van je TZ met zijn vrouw. Je kan niet zeggen tegen hem: wanneer ga je nu helemaal voor mij kiezen. Dat is echt niet de bedoeling en kan heel averechts werken. Zeg aan hem hoe jij de toekomst ziet samen met hem en dat je er voor hem zult zijn. Het is echter hij zelf die moet weten en beseffen en voelen wat hij echt wil. Als hij nadien toch moest zeggen: ‘I!
k blijf bij mijn vrouw’, is daar niets mis mee, dat is dan zijn eigen keuze en dan weet jij ook waar je staat. En je moet dan niet denken, oei, hij ziet mij niet meer graag of hij wilt mij niet meer. Die band blijft en de toekomst zal uitwijzen of jullie fysiek terug naar elkaar komen ook zal zijn jullie feitelijk nooit van elkaar weg. En gewoon vrienden blijven daar geloof ik niet in. Bij bepaalde TZ zal dat wel lukken maar als die fysieke aantrekking zo enorm groot is is het oh zo moeilijk om gewoon vrienden te blijven. Dus laat het nu los, probeer het, het doet veel pijn, het gemis is soms ondraaglijk maar je mag jezelf niet verliezen in je TZ. Doe leuke zaken, bvb dansen, leer andere mensen kennen en jouw TZ die zal je altijd meedragen in je hart. Het is zoals de persoon van antwoord 1 schreef. Het is keihard werken maar het is voor een goed doel namelijk
jezelf.
(Onbekend)

Antwoord 5
Zo eens met het antwoord van de man hierboven. De band tussen tz-en kan en zal nooit verbroken worden, jullie zijn altijd samen, ook al is het niet fysiek. Je verlangen naar de ander is zeer begrijpelijk, dat komt ook van twee kanten. Zelf ben ik ook in die situatie; heb een tz die vrijgezel is, en zelf ben ik getrouwd. Ik kan niet bij mijn man weggaan omdat ik niemand ongelukkig wil maken, hem en mijn kinderen dus. Maar ik weet dat mijn tz en ik wel ooit bij elkaar gaan komen, over jaren. Dat heb ik doorgekregen en ik verheug me erop. Ik hoop dat wij tot die tijd het verlangen naar elkaar kunnen weerstaan want dat is wel erg moeilijk.
(Onbekend)

Antwoord 6
Bij het ontmoeten van een zielsliefde komt veelal voor dat beiden in een relatie zitten en waarvan zelfs 1 getrouwd. Je krijgt inzichten over je eigen relatie, dat het wel degelijk beter/anders kan. In feite wordt je duidelijk gemaakt dat een relatie is bedoeld dat je samen op 1 lijn staat en waar meer diepgang in zit. Het gaat er dan om, los van je zielsliefde dat je voor je jezelf; je gevoel kiest.
Dat hij nog niet weg kan bij zijn vrouw is vaak de angst dat hij geen vangnet heeft. Hij zal eerst krachtiger moeten worden, zodat hij meer voor zichzelf opkomt en dan die stap kan ondernemen. Die stap moet hij zelf maken en mag jij zeker hem niet in dwingen. Blijf jezelf en ga niet in je eigen angst zitten. Hoe meer jij jezelf blijft, hoe meer hij jou kant op gaat komen juist omdat dit goed aanvoelt.
(Alicia)