Q1214. Contact in de reële dimensie?

Onbekend

Ik wil niet met hem leven. Ben blij en gezegend met het leven dat ik leid met een andere man. En dankbaar, ook voor het feit dat hij iemand heeft gevonden. Maar ik verlang zo enorm naar ‘dat’ contact met hem in de reële dimensie de laatste tijd. Terug van weggeweest. Dat contact is zo sterk en allesoverheersend. Ik wil gewoon niet meer verbergen hoe speciaal hij nog steeds is voor mij. Het enige dat mij remt is dat ik zijn/mijn leven niet overhoop wil gooien/verstoren. Is dat een illusie? Hebben we het juist allebei weer nodig?

Antwoord 1
Volkomen onverwacht had ik een aantal jaren geleden een ontmoeting met mijn tz. Ik zat in dezelfde situatie als jij en heb na een aantal ontmoetingen besloten om ‘tmijn tz te laten weten. Hij wil me blijven zien maar geeft aan dat ‘t hem alleen om lust gaat, dus daar moet ik mee dealen, best pittig. Advies: tel je zegeningen en laat los (zie definitie van loslaten onder ‘Artikelen’ op deze website). Voor mij werkt dat t best. Als ‘t zo moet zijn wordt t op je pad gebracht. Als je zelf gaat sturen werkt ‘t vaak averechts met als gevolg onrust, verdriet etc. Ook voor je omgeving want die weet ‘t vaak onbewust .. Zelfs zonder zelfsturing ervaar ik ‘t als een heel intens, heftig zelfbewustwordingsproces. Wens je veel sterke met jouw keuze(s)!
(Onbekend)

Antwoord 2
Nee inderdaad het is een stille wens om met mijn tz te trouwen wetende dat dat er misschien helemaal niet in zit.
(Onbekend)

Antwoord 3
@ant 2, ik heb dat ook 🙂 you never know, liefs
(Vlinder)

Antwoord 4
Eerste antwoord: Ja, dat is het: loslaten. Ook dit weer. Dankjewel.
Tweede antwoord: Voor mij gevoel gaat de verbinding die wij hebben verder dan het huwelijk. Waarom zou jij willen trouwen met je tz?
(Onbekend)

Antwoord 5
Jullie zijn al getrouwd met elkaar spirtueel. Jullie zijn al voor eeuwig bij elkaar tot en na de dood wat heeft het dan voor zin om te gaan trouwen met elkaar.
(Remco)

Antwoord 6
Ervan uitgaande dat je het over je tweelingziel hebt. Anderen niet willen kwetsen is een mes dat naar twee kanten snijdt. Enerzijds wil je samen zijn met je tweelingziel, anderzijds wil je samen blijven met je huidige partner. Dillema! 1.Je kwetst jezelf én je tweelingziel door niet samen door het leven te gaan. 2. Je kwetst je partner door niet alle liefde die je hem beloofd hebt te geven. Met andere woorden; je leeft een compromis.
Wat doe je met deze situatie? Wat denk je dat je moet doen? Is de situatie waar je jezelf in bevindt lange tijd houdbaar? Je hele leven lang? Denk
je dat er enige spirituele groei schuilt in het ‘geen keuze maken’?
Verder willen we het nog even hebben over de zin van het huwelijk tussen tweelingzielen. ‘Zo boven zo beneden’ kent iedereen wel. Inderdaad tweelingzielen zijn spiritueel ten alle tijde, ongeacht de situaties waarin ze zich bevinden met elkaar verbonden. Dit is echter niet genoeg naar onze ervaring. De ziel wil deze verbinding ook voelen in de materie. Wanneer je je bewust wordt van je ziel is er geen sprake meer van keuzes maken, je doet het gewoon. Een huwelijk is dan een bevestiging van het tweelingziel-Zijn in deze materiële wereld. En zo leven we ‘zo boven, zo beneden’.
Wij weten ook wel dat een huwelijk zoals wij het hier kennen totaal geen waarde meer heeft, tweelingzielen huwen dus niet voor de buitenwereld maar voor zichzelf. Vriendelijke groeten
(Onbekend)

Antwoord 7
@antwoord 6,
Het is helemaal waar wat je zegt. Zo voel ik dat zelf ook. Ik zit in net zo’n situatie als de vraagsteller, met het verschil dat ik niet zeg/voel dat ik niet met mijn tz wil leven.
Ik zou een keuze kunnen maken, een keuze op grond van hoe ik alles ervaar. Maar ik weet niet hoe mijn tz daarin staat. Wat zijn gedachten daarover zijn. Misschien als je dat zou weten dat je makkelijker een keuze zou kunnen maken en het de twijfels meer weg zou nemen. Maar is het wel de bedoeling om zelf een keuze te maken, iets te doen. Moeten we niet aan het universum overlaten wanneer het de juiste tijd is om samen te komen, en of dat samen komen wel de bedoeling is van de ontmoeting. Als ik mijn ziel laat vertellen dan weet ik het antwoord. Het zou makkelijk zijn als je het ego even uit kon schakelen en kon handelen naar wat de ziel wil. In die zin zit er wel groei in het geen keuze maken. Leren om meer vanuit je
gevoel te gaan handelen en meer naar je ziel leren luisteren en te leren je ego te herkennen en de baas te worden.
(Onbekend)

Antwoord 8
@Antwoord 7
Eens. Ik ben de vraagsteller. Wat weerhoudt jou om antwoorden te vragen aan jouw tz?
(Onbekend)

Antwoord 9
@antwoord 7.
Het is vrij eenvoudig. Communicatie is het wondermiddel bij uitstek. Vraag eerst of je tweelingziel je tweelingziel wel is. Hij weet het als jij het weet. Volgens onze ervaring is het zo dat beide aspecten het weten. Zo ja, dan komt er schot in de zaak. Zo nee, laat het gewoon gaan dan. Wanneer tweelingzielen incarneren zijn zij zich er bij de ontmoeting van bewust. Hoe ze het benoemen (tweelingziel of wat dan ook) maakt niet uit, zij weten beiden dat zij samen horen. Wat het universum betreft: het Universum reikt ons inderdaad alles aan wat wij nodig hebben. Neemt niet weg dat wij de keuzes moeten maken. Stel je gaat ervan uit dat het Universum voor jou moet zorgen. Je gaat voor de verzorging van je lichaam gewoon zitten wachten. Je zet een bord op tafel en wacht tot het eten er op komt. Dat kan je zowat een maand of drie, vier vol houden. Dan wordt het toch wel tijd dat je zelf iets gaat zoeken om te eten. Een afwachtende houding werkt dus niet. Keuzes moeten sowieso gemaakt worden. Wanneer je kiest om bij je huidige partner te blijven is het ook de bedoeling dat je dat ten volle doet. Niet met je gedachten bij je tweelingziel, want dan heb je geen keuze gemaakt. Kies je voor je tweelingziel, volgens ons is dit de meest voor de hand liggende keuze, laat je gewoon alles (MAAR DAN OOK ALLES) uit het verleden achter.
Belangrijk is dat wij als mensen gewoon alles in overweging nemen. Wanneer mensen zeggen ‘Het Universum geeft ons wel aan wanneer het tijd is voor verandering bedoelen ze eigenlijk ‘wacht gewoon af’. Maar wanneer je kijkt naar je eigen ervaring wat afwachten betreft zal je moeten toegeven dat er niks gebeurt.Het Universum reikt de mogelijkheden aan, maar de mens MOET de beslissingen nemen. Zijn het de foute beslissingen loopt alles in het honderd. Zijn het de juiste, dan gaat alles zo snel dat je het zelf amper kan volgen. Neem je geen beslissingen, blijft alles zoals het is en altijd zal blijven. De keuze ligt natuurlijk bij jezelf.
Vriendelijke groeten,
(Edmond & Rita

Antwoord 10
Jullie hebben allebei een ander, toch verlangen jullie naar elkaar. Jullie zielen verlangen naar elkaar en willen dat er meer actie wordt ondernomen. Het gaat er niet om dat je zijn leven over hoop mag halen, maar het gaat om je eigen leven. Wanneer ben jij voor jezelf gelukkig en welke persoon voldoet in jouw leven om echt gelukkig te kunnen zijn. Als je hier al voor jezelf uit bent, dan zal hij vrij snel volgen. Gr.
(Alicia)

Antwoord 11
Dankjewel Alicia. Het is helder.
(Onbekend)

Antwoord 12
Edmond en Rita, inderdaad. Keuzes maken. Aangezien we verbonden zijn, zullen de keuzes die we maken ons onbewust dichterbij elkaar brengen
of verder af van elkaar.
(Onbekend)

Antwoord 13
@ antwoord 8, en ook 9, ik zou naar antwoorden willen vragen bij mijn tz. Alleen het is lastig omdat wij geen aards contact hebben. En ik weet ook niet waar ik hem kan bereiken. Via dromen gebeurt er aan mijn kant ook niet zoveel. Ik moet het dus hebben van voorgevoel, vermoedens en deze site. Ik vind het moeilijk om helemaal op mijn gevoel te vertrouwen. Als je contact zou hebben dan kan je dingen vragen, over dingen praten met elkaar en ik denk dat er dan zoveel meer duidelijk wordt. En dan lijkt het mij ook makkelijker om een keuze te maken of misschien wel beter gezegd
mijn gevoel te volgen. Vragen of hij mijn tz wel is is overbodig, dat is wel duidelijk en dat weten we allebei. Dat moment van herkenning, “dit is hem” heb ik wel gehad. Ik ben echt wel bereid om een keuze te maken, (en ik weet ook dat ik zo niet mijn hele leven verder wil) maar hoe moet ik nou een keuze maken als ik geen contact heb. Zoals gezegd bied het universum de mogelijkheden en moeten wij mensen een beslissing nemen, maar ik zie de mogelijkheden niet. Die moeten misschien nog komen, ik hoop het.
(Onbekend)