Q1212. Wat kan ik het beste doen?

Onbekend

Ik ken mijn TZ al 7 jaar en hebben kort samengewoond. Maar hij keerde altijd bij me terug met tussenpozen. Nu gaat hij via internet afspraakjes maken en ik was er echt kapot want hij hoort bij mij en ben erg verdrietig er is nu geen contact. Ik kwam hem wel toevallig tegen van de week. Ik was zeer van slag en ben heel er verdrietig en ook door de herkenbare verhalen van anderen, sprongen de tranen in mijn ogen zo herkenbaar. Deze man zit in mijn ziel.

Antwoord 1
Al heeft hij 50 dates met vrouwen die hij allemaal afhandelt.
Hij zal tot een besef komen dat de zielsliefde toch de enige echte ware is.
De universele sleutel in het goddelijke slot.
(Onbekend)

Antwoord 2
Heel pijnlijk idd. Dit is slechts een uitvlucht voor hem. Door die andere vrouwen komt hij juist dichter bij zijn gevoel, dus bij jou, omdat hij bij die andere meiden niet kan vinden wat hij bij jou heeft. Geef op een goede manier je grenzen aan dat het je pijn doet. Probeer er verder niet veel mee bezig te zijn, hoe pijnlijk ook, want daardoor blijft hij langer vluchten. Gr,
(Alicia)

Antwoord 3
Waarom ga je een tweede stap in haar richting niet meer maken? Misschien wijst ze je nu niet af, dat weet je alleen als je het probeert. Misschien weet zij ook niet hoe ze het aan moet pakken, en dan blijven jullie altijd om elkaar heen draaien.
(Onbekend)

Antwoord 4
Je hebt nu geen contact met haar begrijp ik?
Ja het is altijd een beetje moeilijk om contact op te nemen, je weet nooit of de ander daar wel op zit te wachten. In zo’n situatie heb ik ook gezeten. Ik wou ook wel contact opnemen met mijn tz, maar ten eerst heb ik geen gegevens waardoor het moeilijk is en ten tweede, ik dacht ook dat mijn tz daar niet op zat te wachten. Nu heb ik me er bij neergelegd dat we geen contact hebben en misschien ook nooit krijgen. Ik denk dat je geluk niet af hangt van je tz bij je hebben of niet, geluk moet toch uit jezelf komen. Het kan het misschien wel een stuk leuker en completer maken als je contact zou hebben met je tz. Zo denk ik erover. Als mijn tz contact met mij zou willen opnemen zou ik dat wel hartstikke leuk vinden natuurlijk.
Ik zal niet meer wegrennen, maar ik weet nou ook wat het is en dat wist ik een paar jaren geleden niet. Ik ben echt benieuwd hoe dat zal zijn om aards contact te hebben. Hij heeft 100% zeker mijn adres en email adres. Ik heb helemaal geen gegevens (alleen vermoedens) dus ik kan geen contact opnemen. Soms hoor ik wel eens over zo’n wensballon, dan denk ik zal ik zo’n ballon kopen en de ballon met een wens mee de lucht in laten gaan (-: misschien vind ik het toch wel belangrijker dan ik hier boven geschreven heb bedenk ik me nu.
(Onbekend)

Antwoord 5
Misschien is het zo ook wel leuker en spannender dat we geen contact met elkaar hebben.We hebben zo en zo al spirtueel contact met elkaar en de creativiteit waarmee dat gebeurd daar kan ik in het aardse leven niet tegenop.
Het wordt niks meer tussen ons zij heeft een gezin en alles goed voor elkaar. Ze gooit haar leven echt niet overhoop om alles op het spel te zetten voor mij als zielsliefde.
Nee daar zie ik haar niet voor aan we kunnen maar beter het zo houden want de omgeving begrijpt er dan ook niks van.
(Remco)

Antwoord 6
Vreemd, alsof iemand nog interesse heeft, zelfs als het je zielsliefde betreft, om nummer 51 te zijn. Volgens mij gaat zielsliefde over zelfontwikkeling en groei en niet over het afwerken van zoveel mogelijk relaties om daarna tot de conclusie te komen dat er slechts 1 goddelijke
sleutel is. Als ik die goddelijke sleutel was, zou ik daarvoor bedanken. Iemand die zo weinig zelfrespect heeft is zeker weten niet toe aan een zielsliefde, laat staan aan een relatie in welke vorm dan ook met zijn of haar zielsliefde.
(Onbekend)

Reactie
Helemaal mee eens hoe jij zielsliefde ervaart. Tweelingzielrelaties zijn no-claim relaties. De ander is niet van mij, de ander behoort bij mij.
Bovendien is zielsliefde universele liefde.
Dus inderdaad om via andere relaties achter te komen dat tz bij mij hoort is onzin.
Goddelijke liefde hoeft niet getoetst te worden, dan ben je inderdaad kwetsend bezig met de universele liefde en kwetsend bezig met je tz in dit geval.
(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor de reacties. Die van jou Alicia sprak me het meest aan. (Onbekend)

Antwoord 7
Om even voorop te stellen die vraag is niet aan mijzelf gesteld maar aan de vraagsteller als voorbeeld. Ja het is zeker spirtuele zelfontwikkeling maar die is aangevuld door jou zielsliefde.
(Remco)

Antwoord 8
@ antwoord 5,
Ik vind het niet spannend en leuker om geen contact met mijn tz te hebben. Wel pijnlijk en frustrerend. Het hoeft niet zo te zijn als iemand een relatie heeft en zelfs kinderen, dat degene het dan ook goed voor elkaar heeft. Het kan van de buitenkant ook mooier lijken dan het is. Veel mensen zetten hun sociale masker op. Het kan erg moeilijk zijn als je in een situatie zit zoals jouw tz en vele anderen en je hebt je tz ontmoet, en weet dat degene eigenlijk de enige echte ware is. Terwijl je dacht de ware al te hebben gevonden.
(Onbekend)

Antwoord 9
@ant8 ik herken zo wat je schrijft! dankjewel. Ik vind het ook erg jammer dat met TZ en ik niet echt contact hebben. Hij had me nr wel maar die had ie gewist. Als ik hem een sms stuur hoor ik via via dat mijn sms heeft ontvangen, er zelf erop reageren? Mijn TZ woont een tijdje samen, hij had net een relatie toen we met elkaar in contact kwamen. imindels is dat nu 4jaar. groet
(Vlinder)

Antwoord 10
Toch maar even besloten om weer even te reageren op antwoord6/reactie6.
Mag ik jullie even er aan herinneren dat zielsliefde het hoogste van alle liefdes is. Juist door angsten is de wegloper bang van dit heftige gevoel. Door angst neemt de wegloper afstand door dat hij/zij zichzelf niet goed genoeg vind. De wegloper gaat hier door daten als uitvlucht voor de angsten die naar boven komen wanneer de wegloper zijn/haar hart openstelt. Men denkt “genoegen” te hebben aan een persoon waar de wegloper zijn hart niet aan open moet stellen. Juist hierdoor komt de wegloper weer tot de ontdekking dat er “iets” ontbreekt. De wachter moet juist grenzen aangeven dat het pijnlijk is en enige afstand te bewaren of bescherming te bieden. De wachter heeft de moeilijkste taak om de accepteren dat de wegloper door dit stukje proces heen moet om dichter bij zijn gevoel te kunnen komen. Voor de wachter is dit gevoel enorm pijnlijk; messteken in het hart. Als je door dit proces gemakkelijk afscheid kan nemen, is het geen zielsliefde geweest! Gr.
(Alicia)

Antwoord 11
Beste Alicia, je slaat de spijker op zijn kop. Bedankt voor je eerlijke antwoord.
(Onbekend)

Antwoord 12
Bedankt Alicia, ik heb veel aan je antwoord gehad. Ik mis hem alleen enorm. Normaal spraken we elkaar dagelijks
nu niet meer..
(Onbekend)

Antwoord 13
Inderdaad Alicia ik zit nu ook de wachterspositie mijn tz is ook gevlucht naar iemand anders, voor mij is het heel moeilijk en pijnlijk. Ik heb nu wel geen contact voor het moment met mijn tz, ook al is het heel moeilijk, ik moet dit doen zodat mijn tz beseft dat ie verkeerd bezig is. Ik probeer ook goed voor mezelf te zorgen, maar de ene keer is dit makkelijker dan de andere keer, maar dit antwoord geeft me moed en slaat de spijker op de kop.
(Onbekend)