Q1211. Hoe dit aan te pakken?

Onbekend

Het zit namelijk zo dat ik al de eerste stap heb gezet om in contact te komen met mijn zielsliefde. Daar kreeg een afwijzing voor, een tweede stap naar haar richting ga ik niet meer maken. Maar in de loop door de jaren zijn er een aantal dingen tussen ons veranderd die positiever zijn geworden. We kussen elkaar en we hebben seks met elkaar terwijl zij gewoon een vriend heeft. Ik weet ook niet meer hoe ik het moet aanpakken en als ze mij wilt schrijven of bellen kan dat altijd.

Antwoord 1
Jij bent verder in je proces dan zij. Het contact moet je meer van haar kant af laten komen. Vertrouw voor de rest op je gevoel of je wel of geen contact met haar kan opnemen. Als ze even geen contact wilt, dan is zij er nog niet aan toe. Er zijn al een aantal dingen positiever geworden en die groei blijft komen. Laat het tempo nog van haar kant komen. Gr.
(Alicia)

Antwoord 2
Dank je Alicia voor je antwoord. Ook ik heb hier erg veel aan. Ik heb dan wel geen seks en zoen niet met mijn tz maar we hebben wel veel contact en ik merk ook dat er vaak een afstand is vanuit hem, en ja, ook vanuit mij, want we zijn directe spiegels. Beiden nog niet klaar voor the real thing.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ja er is geen haast bij we hebben alle tijd om het te laten ontwikkelen.
(Remco)