Q1210. Anders gaan denken?

Onbekend

Ik weet nu ongeveer 3 jaar dat ik een tz hebt, en ik heb echt gemerkt sinds die ontmoeting dat ik anders ben gaan denken. Ik ben meer vanuit mijn hart gaan denken, niet meer vanuit mijn ego. Dat vind ik best wel moeilijk op deze aardbol, omdat veel mensen mij niet snappen. Hebben jullie dat ook? Moet ik zo door gaan met denken? Het is best wel af en toe frustrerend.

Antwoord 1
Mijn denken is ook totaal veranderd het is zo prettig dat er altijd iemand op de achtergrond is. Al is het sterk aanwezig als niet toch komt ze altijd weer terug als je haar weer nodig hebt hoe mooi is dat.
(Remco)

Antwoord 2
Dat is ook de bedoeling van deze ontmoeting. Dat je gaat luisteren met je hart en niet alleen vanuit je verstand of Ego. Als je de stilte in jezelf opzoekt dan hoor je met je gevoel of je innerlijk weten. En mensen die dit nog niet meegemaakt hebben die kunnen je ook niet snappen. Dit is de nieuwe aarde/wereld. Wees gelukkig dat je dit mag ervaren. Maar moeilijk is het wel en soms eenzaam …
(Ofm)

Antwoord 3
Ik weet ook sinds 3 jaar dat ik een tz heb en herken jouw gevoelens en vragen heel goed. Ik ben er ook erg door veranderd en merk dat mensen mij soms niet meer begrijpen en ik hen niet meer. Ik ben al diverse vrienden kwijtgeraakt maar er zijn ook nieuwe bijgekomen. Ik ben heel graag alleen sinds ik weet dat de betreffende man mijn tz is, want als ik alleen ben, voel ik hem het beste. Zijn energie om me heen, en dan komen er soms spontaan een soort van gesprekken tussen ons op gang. Dan krijg ik antwoorden van hem. Liefs,Mijn denken is ook totaal veranderd het is zo prettig dat er altijd iemand op de achtergrond is. Al is het sterk aanwezig als niet toch komt ze altijd weer terug als je haar weer nodig hebt hoe mooi is dat.
(Een tz lotgenote)

Antwoord 4
Jouw zelfontwikkeling is heel normaal dat je anders in het leven komt te staan. Je bent bewuster geworden van de dingen rondom je heen en je voelt duidelijk de groei die je hebt doorstaan. Het belangrijkste stuk dat je in jezelf gelooft en niet zozeer wat anderen tegen of over je te zeggen hebben. Soms krijg je mensen op je pad die je weer even aan het twijfelen brengen. Dit hoor bij jouw proces om te laten zien in hoeverre je bent gegroeid en waarin je nog in kan groeien. Gr.
(Alicia)