Q1209. Het gezamenlijk werk?

Onbekend

Zijn er tweelingzielen, die hoe moeilijk het hele proces ook is of was, hun ‘gezamenlijke werk’ hebben gevonden? Daar ben ik heel benieuwd naar, ook omdat het iets is wat ik mis in al deze vragen en antwoorden en in vrijwel alles wat ik lees over tweelingzielen, terwijl het naar mijn gevoel behoorlijk essentieel is. Niet het type werk an sich, maar de manier waarop je het doet en hoe je er elkaar en dan hopelijk, als het met liefde gaat, anderen ook verder in kunt brengen.

Antwoord 1
Wij vinden het op zich al heel vreemd dat wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten er vrij snel sprake is van conflicten, terwijl deze helemaal niets ter zake doen. Ze zijn zelfs storend wanneer men een ‘taak’ wil opnemen. Zolang er onenigheid is, is een samenwerking (tussen de tweelingzielen zelf en ook naar anderen toe) totaal onmogelijk. Naar onze ervaring is het verder helpen van anderen gewoon bijzaak. Bij tweelingzielen gaat het op de eerste plaats over het in harmonie brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. Wanneer zij daar in slagen stroomt de energie vanzelf naar daar(ook naar anderen dus) waar die het meest nodig is, zonder dat zij er zelf moeite voor moeten doen. De informatie die dan verstrekt wordt gaat dan ook niet alleen over het onderwerp tweelingzielen, maar over alles wat er op dat moment voor die personen nodig is. Vriendelijke groeten
(Edmond en rita)

Antwoord 2
Zielsliefde gaat voornamelijk om bewuster te worden over jezelf; je eigen ontwikkeling. Je zal eerst van jezelf moeten houden voordat je onvoorwaardelijke liefde aan een ander kan geven. Een zielsliefde helpt hierbij om je angsten te spiegelen zodat je deze kan verwerken en accepteren. Door het aantrekken afstoten komen jullie steeds meer op 1 lijn te staan: Grenzen aangeven wat je wel en niet accepteert en niet snel “genoegen” nemen omdat je bang bent dat je de ander dan kwijt kan geraken. Hoe meer dat je door je eigen proces heen gaat, hoe meer je op dezelfde golflengte komt te staan waardoor die onvoorwaardelijke liefde is bereikt. Gr.
(Alicia)