Q1208. Hartkloppingen en moeheid?

Meiki

Ik weet sinds 4 maanden wie mijn TZ is. We zien elkaar met tussenpozen van ongeveer 2 weken en genieten samen volop van wat ons overkomen is. Ik merk dat dit veel energie geeft maar sinds een paar weken heb ik ook vaak hartkloppingen. Achteraf hoor dan van haar dat ze op die momenten aan mij gedacht heeft. (Ik ben zelf ook een vrouw) Verder kom ik haar steeds vaker tegen in mijn dromen waardoor ik in de ochtend vaak heel moe wakker word.
Wie heeft hier ook ervaring mee? Lieve groet.

Antwoord 1
Ik heb dat de laatste tijd ook regelmatig. Dat ik ‘s ochtends heel moe wakker wordt of heel verdrietig en met een gevoel van heimwee. Dan zijn we waarschijnlijk ‘s nachts in onze dromen bij elkaar geweest hoewel ik me die dromen bijna nooit kan herinneren. Maar het gevoel dat hij dan nog heel dicht bij me is heb ik wel heel sterk en als ik mijn handen dan op mijn buik leg wordt mijn lichaam gloeiend heet. Ook kunnen mijn stemmingen heel wisselend zijn de één of de andere dag. Zomaar vanuit het niets. Heel vermoeiend allemaal maar ik had het voor geen goud willen missen.
(Ofm)

Antwoord 2
Oh, dat van die hartklopping herken ik zo erg! Ik heb dat een tijd geleden heel erg heftig gehad, zo erg zelfs dat ik ging denken dat ik naar de dokter moest. Tot ik besefte dat mijn hart zo deed (overslaan) vanwege mijn tz. Nu heb ik het veel minder, is het wat rustiger hoewel tz en ik in het echt nu regelmatig contact hebben. En dat van die dromen en moe wakker worden herken ik ook; hij komt altijd in de vroege ochtend in mijn dromen en het voelt dan meer als een astrale ontmoeting dan als een droom. Alsof hij echt bij me is.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik had het een tijdje geleden zo erg (hartkloppingen)toen ik met haar praatte, dat ik mijn hand op mijn borst plaatste om mezelf rustiger
te krijgen. Wat natuurlijk niet lukte. Ik was heel erg bang dat ze het zou zien.En aankijken lukte al helemaal niet meer…
(Onbekend)