Q1206. Ben ik hem nu kwijt?

Onbekend

Al 2 jaar is het samenkomen en dan weer een volledige radiostilte maar we komen steeds weer samen. De liefde is te sterk, de spiegels en confrontaties zijn te heftig maar we vonden elkaar altijd weer. Een radiostilte duurt gemiddeld 3 tot 7 weken. Jij zit altijd zo in je hoofd, zo in je ego en heb van alles geprobeerd om jou te laten ervaren dat het ook anders kan maar dan was er weer veel verzet. En dan nu, ik krijg vanuit een radiostilte een brief, een bedankbrief, afscheidsbrief? Ik weet het niet, ik weet niet wat dit is, waar dit vandaan komt. Ik weet ook te weinig van het christendom en de Bijbel waar jij je nu volledig op hebt gestort. Het voelt ineens dat ik je “kwijt” ben. Je praat over mij dat ik bij je verleden hoor? Het voelt als een soort amputatie. Ik slaap niet meer, ik functioneer bijna niet meer. Kan iemand mij advies geven over waar mijn twin ineens is? You will always be a special part of my past life, you always told me to follow my beliefs. For the last 16 years I ve been lost in the desert, You woke me up now I’m thirsty and hungry. My life will now change, It’s not about what I want
anymore… It about what he wants, yes I ‘ve caused a lot of pain to people, the man you new is dying I don t want to be that person no more. I am here for a reason, now I am that reason…. Thank you for waking me up……..