Q1204. Eenvoudig?

Edmond en Rita

Wij zijn Edmond en Rita. Tweelingzielen en daar zijn wij zonder enige twijfel zeker van. Sinds 2005 zijn wij samen, in 2008 gehuwd. Onze spirituele groei gaat samen op. Wij praten veel om onze groei nog te bevorderen. Onze vraag is, zijn er nog mensen die hun tweelingzielschap op zo een eenvoudige manier beleven?

Antwoord 1
Wat fijn om een keer zo’n verhaal tegen te komen. Ik lees alleen maar verhalen oveer tweelingszielen die niet (aards) samen zijn. Jullie zijn dat wel en wat mooi en het klinkt zo “eenvoudig”. Is dit altijd eenvoudig geweest tussen jullie of heeft er een behoorlijk verhaal aan vooraf gespeeld. Weten jullie ook jullie gezamelijke taak of is jullie taak gewoon in liefde samen zijn?
(Nien)

Antwoord 2
Bijzonder om te horen dat het dus ook makkelijk kan gaan, tenminste dat haal ik uit jullie tekst. Ik denk dat er niet openlijk gesproken wordt over zielsliefde en dat vaak de goede verhalen niet de mensen zijn die op deze site zoeken, gewoon omdat het niet hoeft. Helaas kan ik dus geen positieve ervaring uitwisselen dat wat ik graag anders had gewild. Graag zou ik van jullie ervaringen willen horen al is het alleen om te kijken en ervaren of misschien er een kans inzit dat het overeenkomt.
(Onbekend)

Reactie
@Nien en antwoord 2; het is werkelijk zo eenvoudig geweest en het wordt nog eenvoudiger. Dit heeft alles te maken met de bewustwording van wat het ‘tweelingziel-Zijn’ werkelijk inhoud. We zijn ons ook bewust van onze taak, als je het zo al mag omschrijven. Deze taak is ook al zo eenvoudig, gewoon omdat deze te maken heeft met het tot uiting brengen van onze éénheid. Onze ervaring is dat wanneer je jezelf bewust wordt van die éénheid er geen disharmonie meer mogelijk is. Helaas zijn er te weinig verhalen van tweelingzielen die het wel goed hebben samen. Vandaar dat we onze ervaringen willen delen.We delen deze op internet. Tik gewoon ‘tweelingzielen Edmond en Rita’ in. Vriendelijke groeten, (Edmond en rita)

Antwoord 3
Ik heb toch maar besloten om even te reageren. PERSOONLIJK vind ik dat er geen tweelingenzielen bestaan waarbij het proces gemakkelijk gaat. Hoe dan ook, er MOET ALTIJD een stuk KARMA opgelost worden. Dat stukje Karma bestaat uit je eigen leven die in je eigen jeugd is ontstaan. Dat stukje angst kun je weer meegenomen hebben uit een vorig leven of dit stukje angst is meegenomen vanuit de familieband. Het aantrekken en afstoten is juist bedoeld door de ander te spiegelen, wetende welke angsten er opgelost moeten worden om zo dichter tot elkaar te kunnen komen. Door jullie”versnelling” is het wel mogelijk dat jullie zielsverwanten van elkaar zijn en dat er nog een “taak” in jullie verdere huwelijk wacht. Nogmaals, geen verwijten, slechts MIJN mening.

Antwoord 4
@Antwoord1: Tweelingzielen kunnen zeker samen zijn, het is maar net in hoeverre men door zijn eigen proces wilt gaan. Wat moet gebeuren zal ook gebeuren…. Gr.
(Alicia)