Q1203. Hoe verder?

Onbekend

Hoe kan ik ooit een andere partner vinden als hij continu in mijn nek zit te hijgen. Niet dat ik ooit weer verliefd op een ander word. Ik vind het echt niet leuk dit meegemaakt te hebben. Hij gaat lekker verder met zijn leven en ik voel continu zijn energie, heb dromen, zie beelden voel rare dingen in mijn onderbuik. Ik ben continu moe. Ik heb liefdesverdriet, ben bang voor aanrakingen geworden, zodra iemand me aanraakt al is het mijn moeder, word ik
vijandig. Ik weet dat dit niet mijn gevoel kan zijn. Hoe kan ik ooit verder leven als ik hem continu zo hevig voel, en beelden krijg? Er zijn zoveel nare dingen tussen ons gebeurd. Ik wil gewoon dat hij weg gaat uit mijn systeem. Ik wil gewoon weer kunnen genieten van mijn leven. Ik wil naar buiten kunnen zonder dat ik plotseling in huilen uitbarst zonder reden, of me opgejaagd of zenuwachtig voel. Eerst krijg ik beelden dan een hartsteek en daarna lijk ik met een soort draad verbonden die naar mijn onderbuik gaat en wat daar vervolgens gebeurt is moeilijk uit te leggen. Het is een soort tintelingen of samentrekken. Het voelt anders dan vlinders in je buik hebben heeft iemand anders hier ervaring mee?

Antwoord 1
Accepteren en dan doorgaan. je kunt er niets tegen doen want jouw zielsliefde heeft precies hetzelfde. Hij heeft ook zo zijn momenten van nu even niet. Het zijn fases waarin je verkeert, die fase dat je er helemaal klaar mee bent, ben ik al weer voorbij. Het is een proces; ga je omhoog dan wordt het makkelijk, werk je het tegen dan wordt het moeilijk. Zo heb ik dat ervaren. Zie de lol ervan in, veel plezier. Succes.
(Onbekend)

Antwoord 2
De enige echte universele ware die altijd bij jou heeft gehoord over levens heen is jouw zielsliefde.
Zolang je niet inziet wie er werkelijk belangrijk voor jou is en jou echt gelukkig en compleet maakt zal je het gevoel altijd behouden.
Wil je jouw leven altijd ongelukkig zijn in een relatie en steeds tegen alles aan lopen.
Jouw zielsliefde is de sleutel in jouw slot. Schrijf hem in een brief wat je voor hem voelt dan neemt hij vast en zeker contact op of hij schrijft terug.
Voor hem wordt er dan ook erg veel duidelijk. Succes.
(Onbekend)

Antwoord 3
Lieverd ook al ken ik je niet, ik wil je graag wat vertellen 🙂
Ik herken zoveel in jouw verhaal over mijn situatie met mij en mijn TZ.
Ik wou en kon het ook niet accepteren, ik was enorm eigenwijs, koppig, liep er hard voor weg. Ook met andere jongens.
En een tekens en signalen dat ik kreeg!!! Dus ja, dat zegt genoeg 😉 Dingen die ik dacht dat ze belangrijk voor mij waren kwamen op de 2de plek te staan. Mijn leven stond altijd op zn kop na een ontmoeting, volgde dus mijn verstand 😉 Was ook niet echt gelukkig. Nu ik meer mijn hart en gevoel volg ben ik gelukkiger, rustiger. Accepteren dat mijn TZ het belangrijkste is in mijn leven, degene waar ik altijd heel blij van word als ik hem zie. Het komt goed!
Ik hoop dat ik wat geholpen heb, Je mag me altijd mailen voor vragen enz. 🙂 Liefs
(Vlinder)

Antwoord 4
Lieve vlinder,
Mijn zielsliefde is ook koppig en loopt er hard voor weg. Maar nu ik haar laatst weer ben tegengekomen is er iets in haar veranderd en is ze rustiger geworden. Ze kwam laatst nog naar mij toe in een droom en vroeg hoe oud ik was. Ik denk dat het ook goed komt en dat het nog een plaats moet krijgen in haar hart tot volledige acceptatie. Het is niet niks zoiets daar gaan jaren overheen. k weet nu wie echt belangrijk voor mij is, het heeft voor mij dan geen zin om een relatie aan te gaan met iemand anders als mijn zielsliefde er toch doorheen stroomt. Dat wekt alleen maar frustratie op. Ik weet het niet maar ik voel en weet een klein beetje dat jij mijn zielsliefde bent al is dat maar op gevoel.
( Remco)

Antwoord 5
Sorry remco dat is niet waar. Mijn TZ woont bij mij in de buurt en dat is 100% waar 🙂 Ik ben daar ook mee samengesmolten enz. Gr elselina
( Vlinder)

Antwoord 6
Ik lees ik veel van jouw verhalen Remco over jou TZ dat ze een relatie heeft en een kindje? Sorry, ik moet je teleurstellen en mijn TZ heet ook anders 😉 Liefs Elselina
(Vlinder)

Antwoord 7
antw 2, Mooi antwoord 🙂 en wat als je TZ een relatie heeft? Liefs
(Vlinder)

Antwoord 8
Een zielsliefde kun je niet uit je systeem krijgen, hoe graag je dat soms ook zou willen. Die nare dingen zijn helaas ontstaan door angsten en hebben niks persoonlijk met jou te maken. Je zit nu ook in een stukje angst omdat je aan zijn liefde twijfelt. Dit twijfels kosten ook energie. Probeer dit zoveel mogelijk naast je neer te leggen (van je af duwen). Probeer er aan te denken dat die moeilijke stukken er zijn om jullie dichter tot elkaar te brengen, bewuster te worden. Je voelt voornamelijk je zielsliefde aan die jou op een afstand ook leeg trekt door het moeilijke proces waar hij door heen gaat. Angsten proberen jullie uit elkaar te houden, wees sterker dan je angst. Als jij lekker in je vel zit, geef je automatisch
die goede energie ook aan je zielsliefde. Gr.
(Alicia)