Q1202. Ik wil hem zo graag ontmoeten, stoot ik hem daar mee af wellicht?

Onbekend

Al 3 jaar innig contact met een man, waarbij ik zeer sterk het gevoel heb dat we twins zijn. Al kan ik dat niet bespreekbaar maken want als ik te persoonlijk wordt is hij maanden stil…. Elkaar nog nooit live ontmoet, wel via webcam gesprekken. Elke keer wanneer we elkaar zouden ontmoeten zegt hij af… bang dat “het hek dan van de dam is”. Voor mij is die ontmoeting 1 keer wel belangrijk, om een stukje rust te krijgen. Iemand een tip hoe ik hem het beste kan benaderen met deze vraag. Of juist niet doen? Als ik mijn hart volg, dan vraag ik het zeker!! Wil m alleen niet weg jagen. Wie heeft een tip? Alvast bedankt.

Antwoord 1
Schrijf hem een brief wat je voor hem voelt dan neemt hij vast en zeker contact op of hij schrijft terug.
Voor hem wordt er dan ook erg veel duidelijk. Succes.
(Onbekend)