Q1201. Soms denk ik dat het niet wederzijds is?

Onbekend

Hebben jullie dat ook, dat je soms denkt (ego) dat de zielsliefde niet wederzijds is terwijl je eigenlijk wel beter weet (door het krijgen van allerlei tekens, dingen die de ander ooit gezegd heeft)? Ik heb het nu, mijn tz vandaag gezien en hij deed weliswaar vriendelijk maar ook afstandelijk. Had weinig tijd zei hij, en we kletsten alleen maar over oppervlakkige dingen. En dat terwijl ik zo graag eens een paar uur met hem zou willen praten, de diepte in, over ons. Maar volgens mij heeft hij angst, ziet hij dit als iets dat niet mag (wat ook klopt, maar dat is een ander verhaal) en blokkeert hij daarom zijn gevoel. Kan iemand hier wat zinnigs op zeggen?

Antwoord 1
MIjn mening: Iedereen die met zielsliefde te maken heeft, zal ego je doen twijfelen. We krijgen op zielsniveau tekens, maar ook ego kan tekens geven om je te doen twijfelen. Bij zielsliefdes gaat het er juist om dat je het VOELT en weet en niet gaat na denken. Hoe verder jullie beiden in het transformatieproces komen, dus innerlijkr groei, hoe meer het ego moeite zal proberen te doen om jullie toch nog uit elkaar te houden. Testen om te kijken of wij ons verleden hebben verwerkt en hebben geaccepteerd. De “wegloper” houdt uit angst(en) uit het verleden (gekwetst e.d.) de persoon op afstand waar men veel van houdt. Zielsliefdes spiegelen/confronteren elkaar om stukje verleden op te lossen. Hoe lekkerder de zielsliefde in zijn vel zit, door innerlijke groei, hoe meer aandacht hij zal schenken. Hij zal tegen jou opener gaan worden, maar geef het nog even tijd.
(Alicia S.)

Reactie
Dank je Alicia, ik hoop het! Ik weet wel dat het ego mij zo doet denken, maar soms is het moeilijk om dat uit te zetten. Gisteren had ik een betere dag en realiseerde me dat hij toch maar mooi even tijd voor me had gemaakt, en dat terwijl het razend druk heeft. Dus dat is een goed teken. (Onbekend)

Antwoord 2
Niet doen. Laat hem met rust en wacht tot hij zelf over de brug komt. Hij is duidelijk aan het rennen en zal pas komen als het de tijd ervoor is. Hij zit in zijn eigen proces en dat kun je niet versnellen. Het getuigt van grootse liefde als je hem zijn pad laat bewandelen. Moeilijk maar de enige juiste weg.
(Onbekend)