Q1199. Telepathie tussen tweelingzielen?

Onbekend

Vorige week maakte ik wel iets heel bijzonders mee (of misschien is het wel heel normaal tussen tz-en maar ik vind het erg mooi). Ik zat ‘s avonds op de bank tv te kijken en mijn gedachten dwaalden af naar mijn tz. Ik vroeg me af of alles goed met hem was. Precies op dat moment ging de telefoon en ik viel haast achterover toen ik zijn stem hoorde. Betekent dit dat hij precies op dat moment ook aan mij dacht en zou hij zich dat bewust zijn? Ik had eigenlijk moeten zeggen dat ik net aan hem zat te denken, stom dat ik dat niet gedaan heb. Wie herkent dit?

Antwoord 1
Neurons that fire together, wire together.
(Onbekend)

Antwoord 2
Wonderlijk hè? Kun je het hem alsnog laten weten? Dat zal hij vast ook mooi vinden. Vraag jezelf daarnaast eens af waarom je niet aan hem hebt verteld dat hij precies op een moment belde waarop je aan hem dacht. Heb je daar een antwoord op?
(Onbekend)

Reactie
Ik was de vraagsteller; ja, waarom heb ik dat niet gezegd? Ik kon me achteraf wel voor de kop slaan, maar ik heb het gewoon niet gezegd. Ik had het wel kunnen doen want er was op dat moment niemand bij. Kreeg je voor sommige dingen maar een tweede kans… Ik denk dat mijn tz het zeker leuk zou vinden om te horen. Wellicht zeg ik het dus nog een keer tegen hem. (Onbekend)

Antwoord 3
Mijn mening: Tweelingenzielen zijn energetisch met elkaar verbonden. Elkaar aanvoelen, ruiken e.d. iets bijzonders tussen tweelingzielen. Daar sta je mee op, je gaat er mee naar bed en in dromen kunnen ze nog tevoorschijn komen. Juist wanneer je met wat bezig bent en je afdwaalt naar je TZ dan kun je er zeker van zijn dat dit je TZ is die aan je denkt. ‘s Ochtends wanneer je net wakker bent kun je het beste een TZ voelen. Eerste gevoel dat hoort bij jou, als je bui ineens omslaat, dan is dit je TZ. Gr.
(Alicia S.)

Antwoord 4
Dank Alicia, voor je verhelderende uitleg. Ik (weer de vraagsteller) ervaar dit precies zoals jij beschrijft. Het is soms gewoon bizar. En het doet me altijd weer glimlachen als het gebeurt. Vandaag kwam ik mijn tz tegen onderweg toen ik in de auto zat. Dat was ook heel vreemd. Hij keek eerst heel verbaasd naar mijn auto en tegelijkertijd zag ik hem, terwijl ik zijn auto niet eens zomaar zou herkennen, hij is niet zo opvallend. Maar het was alsof mijn hoofd werd omgedraaid en “iemand” me op hem wees. Waarschijnlijk was dat zijn energie. Ik heb heel vaak dat ik ergens mee bezig ben en ik plotseling aan hem denk. Of dat ik over hem droom.
(Onbekend)

Antwoord 5
Van Antwoord 2: ‘Kreeg je voor sommige dingen maar een tweede kans…’ Durf je het dan wel te vertellen?
(Onbekend)

Antwoord 6
@5 ja, ik denk het wel. Als de sfeer tussen ons goed voelt en er voldoende tijd is om dingen uit te leggen zou ik dat wel doen. Maar die kans is er nooit.
(Onbekend)

Antwoord 7
Dat heb ik zo vaak meegemaakt dat het de normaalste zaak van de wereld is geworden voor mij.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ik heb dit zo vaak met mijn TZ. Zelfs de temperatuur van onze handen passen zich aan elkaar aan. Als zij koude
heeft zijn de mijne warm. Soms wisselt dat in 5 minuten af zijn de mijn koud en de hare warm. Ze pakt regelmatig mijn hand om het te controleren en noemt het steeds weer puur toeval. Soms stuur ik haar mailtjes met gedichten om te troosten nog voordat de emotionele gebeurtenis is gebeurd.
(Onbekend)