Q1197. Waarom zo snel?

Onbekend

Sinds ik weet dat ik m’n soulmate/zielsliefde/tweelingziel (of welk label je er ook wil plakken) ken, Ben ik verder gaan kijken naar dingen die veranderd zijn. Nu beginnen langzaam wat stukjes op hun plek te vallen. De afgelopen maanden/weken is er veel gebeurd in m’n leven. (Voor het hele verhaal zie ervaringen 328.) Twee weken geleden was ik nog 1000% overtuigd dat ik “gewoon” verliefd was en nu weet ik zeker dat er meer is. Mijn zielsliefde heeft aangegeven een andere man te hebben ontmoet, Die nacht heb ik heel slecht geslapen en jaloezie en onbegrip beheerste mijn hoofd. Gedurende de dag die daarop volgde veranderde mijn houding compleet. Op 1 of andere heb ik heel sterk het idee dat ik haar heeeel dichtbij voel en ook haar “geluk” voel. Zoals we in het verleden elkaars stemmingen wel eens aanvoelde, zo lijkt het nu of ik voel dat ze iets moois doormaakt en dat geeft mij een gelijksoortig gevoel. Ik merk ook lichamelijke zaken die ik niet kan verklaren. Niet vervelend of storend maar wel duidelijk aanwezig en dingen die ik voorheen nooit gehad heb. Een tinteling in beide benen een beetje vergelijkbaar met als je benen gaan slapen. Vaak gebeurd dit als ik aan haar denk maar ook spontaan. Warme gloed door heel m’n lichaam Dit ontstaat ook spontaan, en gaat gepaard met een groot gevoel van rust en is een heel plezierig en prettig gevoel. Het voelt heel vredig en zacht. Licht in m’n hoofd, beetje effect van dronken zijn en gelijktijdig een gevoel dat m’n hele bovenlichaam bruist Dit ontstaat spontaan en kan ook niet aangeven wanneer dit is. Koude voeten. Ik heb het nooit koud maar afgelopen week heb ik al de hele week ijskoude voeten, terwijl daar geen enkele reden voor is. Gisterenavond begon m’n hele lichaam te trillen. Nog geen 5 minuten later kreeg ik een berichtje van haar. Dit terwijl we elkaar de afgelopen dagen nauwelijks spraken. Vandaag geef ik zoals zo vaak m’n zoon een knuffel en ineens, zomaar “out of the blue” voelt het alsof ik haar vast heb. Exact hetzelfde gevoel als wanneer wij elkaar een knuffel gaven. Nu lees ik hier verhalen van mensen waarbij dingen jaren duren, terwijl het voor mijn gevoel juist razendsnel gaat. Snelheid lijkt een soort van rode draad te zijn in mijn ervaring want tijdens al onze ontmoetingen en telefoongesprekken lijkt de tijd te vliegen! Een uur lijkt een minuut. Iemand die dit kan toelichten en/of verklaren?

Antwoord 1
MIjn mening: Met een zielsliefde is het een gevoel van thuiskomen; letterlijk innerlijke rust. Wanneer je met je zielsliefde SAMEN bent, bundelen de energieen. De zielen kennen elkaar al behoorlijk wat jaren (reincarnatie) waardoor er een vertrouwende rustgevend situatie ontstaat. Ik denk ook vaak dat ik bij mijn TZ nog maar een half uur binnen ben, terwijl we al twee uur verder zijn. Tijd afstootproces en “samen zijn met zielsliefde” is niet met elkaar te vergelijken. Het afstootproces kan vaak wat langer op zich wachten want dit gaat over je eigen ontwikkeling. Juist tijdens afstoten komt er veel angst&leed naar boven waardoor het lijkt dat dit trager verloopt doordat je pijn niet zomaar naast je kan zetten. De duur is afhankelijk van het verleden wat iemand heeft gehad, het verwerkingsproces, e.d. maar vooral de bereidheid om aan jezelf te werken. Een mens kan enkel verwerken wat een mens op dat moment kan verwerken. Steeds iedere dag krachtiger worden, zodat er meer verleden verwerkt kan worden. Gr.
(Alicia S.)