Q1195. In mezelf gekeerd?

Onbekend

Sinds ik mijn tz heb ontmoet merk ik dat ik met regelmaat in mezelf gekeerd ben. Heb dan het gevoel even niet op deze wereld te zijn. Dit is voor mijn partner niet makkelijk maar ik kan er niets aan doen. Wat is dit? Ik merk dat ik veranderd ben; vind het ook fijn om in stilte te zijn. Hoe moet ik dit alles interpreteren?

Antwoord 1
Vanuit “de stilte” komt het antwoord.
(Onbekend)

Antwoord 2
Het is de stilte voor de storm. Het zal gaan afwisselen. Je bent aan het verwerken wat er is, je moet er aan wennen. Als je eraan overgeeft zal het je minder in beslag gaan nemen en het proces zal soepeler gaan. Ik wens je een goede tijd toe met vallen en opstaan.
(Onbekend)

Antwoord 3
Het is zeker een verandering nu er 2 werelden zijn waar je in leeft. Maar vroeg of laat zal iedereen ermee te maken krijgen.Wees blij dat je nu al de hemel op aarde kan ervaren. Het heeft mijn leven erg positief verrijkt nu ik op dit punt ben aanbeland.Wat er allemaal op jou pad komt daar wordt je sterker van.En als je jezelf wilt terug trekken om alles op een rij te zetten is dat zeker goed de stilte is een heel goed medicijn om er helderder uit te komen.
(Remco)

Antwoord 4
Hoe herkenbaar! Ik ben ook veel meer van stilte gaan houden sinds ik mijn tz ken. Ik sta ook vaak zomaar een eind weg te dromen, in de rij bij AH bijvoorbeeld. Heb grote behoefte aan ruimte voor mezelf (alleen zijn) en lekker mediteren of me op hem concentreren. Soms krijg ik dan contact, en daar doe ik het voor.
(Onbekend)

Antwoord 5
Klopt antw.4, zo ervaar ik dat ook. Rust en ruimte om me heen(veelzelfs)Rust om zelf tot rust te komen, inzichten te krijgen dingen te verwerken en te kunnen plaatsen. Vrijheid in de zin van geen geclaim of en benauwd gevoel. Liefs
(Vlinder)