Q1194. Herkenning bij elkaar?

Onbekend

Ik lees met regelmaat dat als je werkelijk je tz hebt ontmoet je elkaar aanvoelt, gedachten kunt lezen, als je aan hem denkt dat hij dat ook aan jou doet, of als je aan hem denkt er een reaktie komt.Helaas geldt dat niet helemaal voor mij. We voelen ons heel prettig bij elkaar en hebben vaak ook dezelfde mening, als we elkaar aankijken verdrinken we in elkaar. Ik droom van hem en hij is vaak bij me. Er zijn zoveel signalen die het voor mij duidelijk maken dat hij mijn tz is, maar soms twijfel ik. Hoe kan ik zekerheid krijgen? We hebben beiden een relatie en dat maakt het gecompliceerd. Ik hou ‘zielsveel’ van hem en zou het liefst bij hem zijn.

Antwoord 1
Vertrouw op je eigen innerlijk weten en op alle tekens die je krijgt. Het klopt echt!
(Onbekend)

Antwoord 2
Juist doordat je twijfelt kan het juist een Tweelingziel zijn. Jij alleen weet het antwoord. Dat antwoord zit in je hart. Denk aan het eerste moment dat jullie elkaar zagen en beantwoord dan je vraag.
(Alicia S.)

Antwoord 3
Als al die dingen kloppen die jij in je vraag benoemt dan heb ik mijn tz in mijn leven…of hij ook aan mij denkt als ik dat aan hem doe, dat weet ik niet maar denk het wel. Luister eens heel goed naar dat stemmetje diep van binnen, kijk naar hoe jij je voelt in zijn bijzijn, en dan weet je het. Het is een heel ander soort gevoel dan een gewone verliefdheid.
(Onbekend)