Q1191. Moet ik hem vergeten? 


Onbekend

Ik heb mijn tweeling liefde ruim een half jaar geleden leren kennen via internet puur toeval met een spelletje spelen kwamen op elkaars pad, we hadden allebei gelijk dat zelfde gevoel dat wat we beide nog nooit hadden gehad. Omdat we beide getrouwd zijn willen we op dit moment niks met elkaar beginnen. We hebben elkaar nog nooit gezien in t echt wel op foto’s en gebeld. We hebben dagen met elkaar gepraat via chat en wisten dat we het voor elkaar waren. Maar doordat we beide getrouwd zijn willen we dat onze gezinnen nu niet aan doen vooral de kids niet. We hebben nu helemaal geen contact meer, maar ik ben zo verdrietig ik ben zo verslagen zo ken ik mezelf niet. Ik ben iemand die positief in het leven staat en altijd lacht maar ik herken weinig van mezelf terug. Moet ik hem gewoon vergeten en zien of we over een paar jaar wel bij elkaar kunnen komen? Wat is jullie advies. Want ik mis hem verschrikkelijk.

Antwoord 1
Naar mijn mening wordt er veel te snel het etiket tweelingziel geplakt op een normale crush of verliefdheid. Een zielsliefde ontmoet je in het echte leven, niet via een spelletje op internet. Je ziet elkaar in levende lijve en dan weet je het. Ik denk dus dat dit een gewone verliefdheid is en dat je je eens goed moet bezinnen of je daarmee wel iets moet doen gezien het feit dat jullie beiden getrouwd zijn…
(Onbekend)

Reactie
Tja, toch heb ik hem ook leren kennen via een spelletjes site en hij is het toch echt. Maar wij hebben elkaar al vaak gezien, maar of dat verschil uitmaakt? (Onbekend)

Antwoord 2
Mijn mening: Als jullie ook in elkaars astrale of dromen komt dan heb je een zielsliefde of tweelingziel anders niet.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik denk niet dat het uitmaakt of je elkaar wel of niet gezien hebt het is dat gevoel wat je nog nooit bij iemand anders gevoeld hebt. We hadden dat gevoel allebei gelijk toen we met elkaar begonnen te praten via de chat, denken en zeiden dingen hetzelfde. En voelde echt van elkaar als er wat gaande was. Dus ik denk niet dat het wat uitmaakt. Of je elkaar wel of niet gezien hebt. Maar dat maakt het verdriet er ook niet minder om.
(Onbekend)

Antwoord 4
Het is toch logish dat iemand denkt dat je zielsliefde niet via internet kan leren kennen, als die hetzelfde niet mee heeft gemaakt. Jou gevoel is je gevoel.Niemand kan zich plaatsen in je gevoel beter dan jij. Kijk heel diep in je hart. Wat mis je precies in hem wat je niet thuis hebt?kan jij wat jij mist in hem een werkelijkheid in je leven maken? Wat doet de afscheid met je? Waarom beinvloed de afscheid je leven? Kan je leren leven met het gevoel dat ieder van je dierbaren in elke moment kunnen vertrekken? Wat doe je dan als je denkt ieder moment kan het laatste moment zijn voor mij of het eind van een dierbare vriendschap? Waarvoor concentreer je op het eind en niet de vonk? Kijk nuchter naar met heel open hart naar jezelf en zonder shaamte zonder schuldgevoel. Zoek het allemaal in jezelf en niet buiten jezelf om en je zult zien hoe mooier ten duur het wordt voor je en je omgeving en je wordt gelukkiger dan ooit! Strerkte.
(Onbekend)

Antwoord 5
Mijn mening: Trekken een afstoten betekend simpel weg. Ik hou van jou maar.. Ik hou van je maar heeft alleen 1 betekenis: Ik haat je nog steeds. Ware liefde betekend niet meer niet minder: Ik hou van jou omdat jij het bent and omdat je bent zult altijd een gedeelte van mezelf blijven. Schoonheid ziet alleen schoonheid in het alles en heeft alleen dankbaarheid voor het alles.
(Onbekend)

Antwoord 6
Als je hem of haar tegen komt dan weet je het antwoord ook al eigenlijk.Als er bovennatuurlijke dingen tussen jullie plaats vindt dan weet je het antwoord al.
(Onbekend)