Q1186. Vertel jij het?

Onbekend

Vertel jij het aan iemand dat je een tweelingziel of zielsliefde hebt? Of hou je het puur voor jezelf omdat anderen het toch niet begrijpen.

Antwoord 1
Ik zou het even voor mezelf houden, tot alles wat duidelijker is, en er, eventueel, een “echte” relatie ontstaat. Dit zeg ik uit ervaring,hoor.
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik praat er met niemand in mijn omgeving over omdat ik weet dat niemand het zou begrijpen. Maar ik heb op internet diverse fora en contactpersonen om hierover van gedachten te wisselen. Dat is heel fijn want je wilt soms graag een klankbord hebben. Mijn tz is de enige persoon met wie ik dit zou kunnen bespreken, maar dat is nog niet gebeurd.
(Onbekend)

Antwoord 3
Ik heb het aan een persoon verteld die heb ik in vertrouwen genomen, omdat ik getrouwd ben en mijn zielsliefde ook kunnen we geen relatie hebben op dit moment…maar op een gegeven moment moet je toch je verhaal kwijt…
(Onbekend)

Antwoord 4
Ik heb eens op het punt gestaan om het allemaal aan mijn twin te vertellen. Het zat me zo hoog, en ik had net de bevestiging gehad dat hij het begrip tweelingzielen ook moest kennen. Maar op het laatste moment heb ik mijn mond gehouden en niets gezegd. Het leek me beter om het niet te doen, omdat dat heel veel overhoop zou halen in onze levens. Kort daarna heeft hij iets gezegd waaruit bleek dat hij hetzelfde voor mij voelt maar dat het nu niet kan, en toen was het goed. Toen voelde ik opluchting dat hij hetzelfde voor mij voelt maar er ook op dezelfde respectvolle manier mee wil omgaan. En dat doen we nu.
(Onbekend)

Antwoord 5
In eerste instantie heb ik niets verteld, omdat we allebei in een andere relatie zaten. Maar na 2 en een half jaar heb ik alles opgebiecht, mijn echtgenoot was hier niet blij mee, maar was wel weer blij dat ik alles vertelde. Dus eigenlijk heel dubbel. In de eerste 2 en half jaar wist alleen een goede vriendin ervan. Maar na dat ik het had verteld, kreeg ik wel meer argwaan natuurlijk als ik naar hem toe ging, dus weinig vrijheid meer. Mijn man was mijn schaduw geworden en misschien wel begrijpelijk, want ik weet niet wat ik zelf zou doen in een soortgelijke situatie.
(Onbekend)

Antwoord 6
Ik heb het verteld aan mijn partner. Ik schaam me niet ervoor. Hij moest het in het begin slikken en daarna volledig geaccepteerd. Ik heb geleerd mee te leven. Mijn partner had het wel begrijpen en steunt mij geestelijk en andersom en daardoor is onze band alleen maar sterker geworden en wij groeien samen heel erg snel. Mijn zielsliefde kon die afscheid niet aan en ik ook niet in het begin maar ik kan niet mijn geluk bouwen ten koste van zijn familie en ziels verwanten. Het doet veel pijn maar ik draag alles ten omwille van de liefde.
(Onbekend)

Antwoord 7
Ik ben van plan om wel een keer volledig open kaart te gaan spelen tegenover mijn tz. Anderen gaat dit niets aan, maar hem wel. Ik weet alleen nog niet wanneer. Dat moet een moment zijn dat wij alleen zijn en dat de hele sfeer precies goed is. Dan durf ik het wel. Ik weet zeker dat hij het zal begrijpen.
(Onbekend)

Antwoord 8
Ik hou dit voor mezelf! De meeste mensen begrijpen TZ niet. Het is een liefde die niet volgens de aardse maatstaven te peilen zijn. Als je andere mensen het afstoot aantrekkingsproces van TZ verklaart, dan verklaren ze je voor gek dat je zoveel pikt van jet TZ zonder te breken. LEKKER VOOR JE ZELF HOUDEN, of je ervaringen op deze site delen.
(Onbekend)