Q1185. Die enorme zielsband, maar toch geen liefdespartners?

Onbekend

Wij hebben samen gewoond,zijn door vele ervaringen gegaan, hebben in het begin wel intimiteit gekend, maar hij blokkeerde, en dat is dus achterwege gelaten. Na bijna 4 jaar,blijven onze wegen elkaar kruisen, hebben we veel kontakt, en na soms,een enorme ruzie, waarbij we beide om beurten ngal dominant en cru kunnen zijn naar elkaar, leggen we het dan weer bij.. en na elkaar een poosje niet gezien te hebben, komen we weer terug bij elkaar.. gaan we uit eten, praten, soms samen naar een meditatie toe. zingen we samen en lachen, soms serieus praten.. maar samen zijn als liefdes partners… nee dus.. maar toch..die diepe band…. wie herkent dit of kan hier een antwoord op geven?

Antwoord 1
Is er iemand die hier een verklaring voor weet?
(Onbekend)

Antwoord 2
Dat ervaar ik ook. Het is precies niet te verklaren. Alles kunnen delen en zeggen tegen elkaar. Elkaar aanvaarden zoals we zijn, elkaar lief hebben en tegelijkertijd afstoten. Een relatie, maar allesbehalve een liefdesrelatie want dat zou wellicht niet lukken?! Ooit geprobeerd maar door omstandigheden of onszelf konden we er niet mee doorgaan. uiteindelijk ben ik getrouwd en na een aantal jaren zonder contact (maar weten dat we er toch nog ergens zijn) hebben we nu wel weer contact. en het is zoals vroeger. Hoe het komt, geen idee. Maar het is wel beangstigend en bevredigend tegelijkertijd, je stelt je kwetsbaar op tov de ander, want de ander kijkt rechtstreeks in je ziel. Zonder te vragen of zonder het te moeten, het gebeurd gewoon vanzelf…
(Onbekend)

Antwoord 3
Het kan teken zijn dat je toch je TZ hebt ontmoet. Toen ik 31 jaar geleden mijn TZ ontmoette, wist ik gelijk zij was het. 23 jaar geleden hadden we een korte heftige relatie van 6 weken. Echter ik vond de liefde zo puur, de tederheid zo belangrijk, dat ik sex in de toenmalige relatie als iets bezoedelends op de liefdesrelatie in meest helderste vorm vond. Na 31 jaar heb ik mijn TZ terug ontmoet. De eerste ontmoeting was weer spetterend als 31 jaar geleden. Echter nu voel ik me wel fysiek tot haar aangetrokken en is de sex overweldigend zoals nooit ervaren in het leven.
(Onbekend)