Q1184. Spontaan huilen bij contact?

Corrie

Ik zou graag willen weten waar met name de emoties voor staan. Ik heb best wel last van huilbuien. Als ik bv een mailtje van hem krijg word ik onrustig en kan ik in huilen uitbarsten, terwijl het niet echt als verdriet voelt.

Antwoord 1
Dat is heel normaal 🙂 Zelf heb ik het in het begin ook heel vaak gehad, en soms nog wel is. Maar wel na de tijd als ik me TZ heb gezien en/of gesproken en dan ga ik naar huis om alles even te plaatsen dan komen de emoties los. Voornamelijk van dankbaarheid en het opruimen van gevoelens die je hebt verstopt als het ware. Ik heb ook wat afgehuild, ik zie het ook een beetje als schoonmaak vanbinnen niks om je druk over te maken, let it go 🙂 Liefs
(Vlinder)

Antwoord 2
Die huilbuien voelen niet als een verdriet omdat geen verdriet is maar opluchting.
(Mop)