Q1183. Als iemand je geestelijke ruimte betreed?

Corrie

Ik weet niet hoe ik het anders kan formuleren, dan zoals in mij vraag. Onlangs heb ik de ervaring gehad mijn tweelingziel tegen te komen. Ik herken de verhalen van anderen en de beschrijving van Tiny op de homepage. De overweldigende onvoorwaardelijke liefde. Op enig moment ben ik gestopt met de relatie omdat het te heftig voor mij werd. Voor mij voelt het alsof die ander continu op mijn antenne zit. Als ik hem weer zie, voel ik mijzelf niet meer. Dan word ik meegenomen in hem. Een symbiose die voor mij niet goed voelt. Ik heb ook een soort uittreding gehad terwijl ik bij hem was en in gesprek met hem, waarbij ik mijzelf zag en heel duidelijk kon zien dat ik alles zelf wil bepalen. De schaduwkant van mijzelf. Nu kreeg ik afgelopen vrijdag bezoek van de vader van een vriendin van mij. Daar deed zich hetzelfde voor. Mijn huis voelt dan te klein. Ik wil de deuren openzetten. Hij vult de ruimte. Toen hij weg was voelde ik mij alsof ik in een achtbaan had gezeten. Verward en mijn geestelijke ruimte is dan volledig in beslag genomen. Dit gevoel herken ik. Dat had ik ook bij mijn zielsliefde. Vandaag kreeg ik een sms van de vader. Hij is net als ik kunstenaar en wilde een gedachte delen. Ik kreeg weer precies hetzelfde gevoel. Alsof hij naast me zit en mijn ruimte wordt ingenomen door hem. Het voelt voor mij ook dwingend. Door heel aandachtig een grondingsoefening te doen, kom ik dan weer bij mijzelf terug. Een lange inleiding voor mijn vraag: wie herkent dit en weet iemand wat er gebeurt en hoe ik er mee om kan gaan. Ik weet dat ik heel gevoelig ben. Ik heb dromen, praat in mijn geestelijke ruimte met anderen ook overledenen en soms weet ik dingen gewoon. Met alle liefde, alvast bedankt voor je reactie.

Antwoord 1
Dat herken ik heel goed Corrie ik maak het ook allemaal mee om zielsniveau.Daarnaast heb ik ook de aanleg om in contact te komen met overledenen in de spirtuele wereld.Het kan beangstigd zijn als er een geest op jou afkomt.Meestal komen ze met de beste bedoelingen.De overledenen wilt dan graag contact hebben met iemand op aarde.jIj bent dan een tussenpersoon voor hen als medium om hen weer in contact te laten komen met een aardse dierbare. Ik heb dat erg vaak mee gemaakt namelijk ze komen voor jou om dat jij een band hebt met de spirtuele wereld.Laat het op jou afkomen en het komt allemaal goed.op een gegeven moment wordt het een tweede natuur en weet je niet meer beter.
(Onbekend)