Q1182. Emotionele rollercoaster?

Corrie

Ik heb vorig jaar mij soulmate ontmoet. sindsdien is er voor mij veel veranderd. de emotionele rollercaster vind ik heel zwaar. we hebben beide een relatie en dat maakt het extra moeilijk. ik kan er met mijn partner goed over praten, hij minder. soms twijfel ik of hij wel mijn tweelingziel is omdat hij zegt ‘het te begrijpen’maar niet te ‘voelen’, terwijl ik ‘zielsveel’ van hem houdt. hij voelt zich bij ons thuis, heeft het gevoel hier al jarenlang over de vloer te komen etc., maar het houden van komt niet over zijn lippen. ik zou zo graag met hem willen delen, wat voor een deel wel lukt, maar ook voor een deel niet. kan het zijn dat hij het moeilijk vindt om zijn gevoelens te laten zien? en hoe moet ik hier mee omgaan? waarom ervaart hij niet wat ik ervaar? ik zou denken als je elkaar tegenkomt dat je dan beiden spiritueel zover bent om deze ontmoeting aan te kunnen gaan! graag jullie reaktie bedankt