Q1177. Loslaten of ervoor vechten?

Onbekend

Ik heb al enkele maanden een relatie met mijn Soulmate. Vanaf het eerste moment was het contact puur, intens en vertrouwd. Het voelt alsof we spiegels voor elkaar zijn. Net voordat we een relatie kregen, heeft mijn vriendin paar flinke tegenslagen gehad. Waaronder het verlies van een ouder dmv zelfdoding. Toch was onze relatie heel fijn en sterk totdat het pasgeleden heel anders werd. Na de laatste tegenslag gaf mijn vriendin aan dat het leek alsof er een knopje was omgegaan en niets meer kon voelen. Nu wordt het contact van haar kant volledig afgehouden, zonder enige verklaring. Ik voel mij nu ontzettend leeg en verdrietig. Vooral omdat het soms zo uit het niets een intens verdriet naar boven komt, die niet helemaal bij mij vandaan lijkt te komen. Herkent iemand deze situatie? Enige tips?

Antwoord 1
Mijn idee is: ervoor vechten. Het is niet niks wat ze meegemaakt heeft en probeer haar tijd te geven om te verwerken wat ze misschien nooit verwacht had. Een ouder die zelfmoord pleegt, geeft de kinderen veel te denken, misschien denkt ze zelf tekortgeschoten te zijn. Geef haar een kans, Liefde is: er ook zijn wanneer een ander het moeilijk heeft.
(Onbekend)