Q1172. Jaloerse en onzekere zielslverwant?

Onbekend

Ik ken mijn tz al heel lang, 12 jaar ongeveer. En ondertussen heb ik eigenlijk wel een beetje genoeg van hem gekregen, ik word heel moe van hem, omdat het contact zo moeizaam verloopt. Praten met elkaar is heel moeizaam, nadat we enkele zinnen met elkaar hebben uitgewisseld, via het internet, een chat o.i.d. denk ik ”tjees , ik had toch inmiddels kunnen weten dat hij op een totaal andere golflengte zit en mijn niet begrijpt”. Onlangs ontmoette ik iemand anders met wie het wel klikte . Mijn tz zag het ook en gooide roet in het eten. Op dat moment was ik heel erg boos, maar achteraf dacht ik hij kan toch niet alle eventuele toekomstige relaties van mij tegenhouden. Dus ik vind het best wel intens zielig, omdat ik weet dat ik hem heel erg pijn zal doen. Daarbij twijfel ik of hij niet gewoon een zielsverwant is. Omdat ik een veel en veel beter contact had met die ander.