Q1169. Zielsliefde dag?

Onbekend

Ik zag laatst op deze site dat er in maart een soulmatesdag is en eigenlijk wil ik daar heel graag heen maar ik twijfel nog een beetje. Het lijkt me heel erg fijn om mensen te ontmoeten en ervaringen te delen, ik hoop alleen erg dat het dan een positieve dag zal zijn, waar je blijer en sterker van wordt zeg maar…. zijn er mensen die hier eerder heen zijn geweest? of die nu van plan zijn te gaan? En als je niet gaat… wat is dan de reden om niet te gaan? Dankjewel alvast!

Antwoord 1
Ja ik wil er heel graag heen en eindelijk dingen met hem uitpraten, ik hou zielsveel van hem en ik hoop dat hij er ook zal zijn, ik woon in een van de noordelijke provincies en hij in de zuidelijke , vandaar dat zo’n dag perfecte uitkomst zou bieden. Ik hoop je echt daar te zien lieverd, ik ben er jij ook?
(Onbekend)

Antwoord 2
Deze bijeenkomst geeft je veel duidelijkheid, richtlijnen etc. Het zal verlichtend werken. Ik hoop jullie daar zeker te zien.
(Onbekend)

Antwoord 3
De dag is helaas voorbij. Ik ben er geweest en het was voor mij heel verhelderend. Het heeft inzicht gegeven en ik weet nu dat de gevoelens die ik heb, kloppen. Er is een stuk eenzaamheid weggenomen. Het was een fijne middag en het plan is om volgend jaar weer een dag te plannen. Hou het in de gaten!
(Onbekend)