Q1166. Wat betekent dit gevoel?

Onbekend

Ik ben nog niet zeker of ik mijn tweelingziel ontmoet heb, maar ik ken hem nu een jaar, en sinds een aantal weken is ons contact speciaal geworden. Ik kijk zo door hem heen, praten uren en uren, voelen ons sterk tot mekaar aangetrokken en ga zo maar verder. Maar heb nu ook sinds die aantal weken een zeer sterk vurig gevoel in mijn onderbuik. Het gevoel is er het sterkst als ik niet bij hem ben, maar het gevoel komt er in associatie met hem. Hij doet mij dit gevoel geven zeg maar. Wat betekent dit gevoel? Als ik dan bij hem ben, dan is dat gevoel er niet.

Antwoord 1
Mijn mening: Wat je meemaakt is een onvoorwaardelijke energetische verbinding. Je voelt als het ware de ander van afstand en voelt zijn intenties. Jullie afstemming is heel hoog en beide zitten jullie op een zelfde frequentie. Als jullie dan samen zijn dan overkomt het gevoel “thuiskomen” en dan is de band niet minder sterk, echter op dat moment niet “nodig”. je maakt iets bijzonders mee, dit is een prachtig verhaal. Ik hoop dat je dit kunt beleven vanuit je gevoel en niet vanuit je verstand. Velen verhalen die ik ken worden benaderd door gedachten. Ego is vaak groter dan ons Hart. Als je geduld hebt dan zal dat naar je toe komen wat het beste bij je past. Ik weet dat je het nu anders zou willen zien, maar het is niet aan jouw omdat te bepalen. Laat het leven komen zoals het bedoeld is, alles, echt alles wordt zoveel mooier. Denk aan je
(Onbekend)

Antwoord 2
Ik herken dat gevoel. Volgens mij zijn het de basischakra’s die contact met elkaar hebben. Ik denk soms dat het puur een ‘seksueel’ verlangen is, maar dat is niet zo. Het voelt alsof er een draad, een verbinding is, en idd ebt dat gevoel ook weg als wel langer bij elkaar zijn, en is het het heftigst als ik hem niet zie, of de eerste tijd áls we elkaar weer zien. Herken je dat?
(Onbekend)

Antwoord 3
Mijn mening: Hij is de ware voor jou jou ziel verlangt naar hem hoewel je dat zelf waarschijnlijk niet wilt. Ik heb dat erg vaak gehad het is echt ondragelijk.En als zij eenmaal langskomt dan is het gevoel ook meteen weer compleet.
(Onbekend)

Antwoord 4
Eens met alle voorgaande reacties. Ik herken het zelf ook met mijn tz. Elkaar zien is als thuiskomen. Bij hem voel ik me helemaal mezelf maar dan op de best mogelijke manier. Hij haalt echt het beste in me naar boven zonder enige moeite. Ik weet dat hij me ook van A tot Z kent zonder dat ik hem alles heb verteld, maar gewoon, via dat lijntje. En vice versa. Ook voor mij is hij een open boek.
(Onbekend)